Tersini yaptık malı aldık sonra araştırmaya girdik halbuki hiç araştırmadan almam. Fiyatı uygun geldi aldım sonra araştırmaya girdim. Rabbim utandırmaz inşallah.
Arkadaşlar hissede yeniyim bu altınbaş holding fetö haberleri var basında sizce ne olur Allah korusun kayyum mayyum atanması falan olabilirmi.
Ben ce icinde bu yönlü sıkıntın varsa sana vking kağıdı önerebilirim.. [emoji57] 1 vking ile 1 dyo satın alma durumun olabilir..... bu yaşarların kağıdı onların feto ile temas oldunu sanmam ..bir araştır kendi kararını kendin ver .YTD
Arkadaşlar hissede yeniyim bu altınbaş holding fetö haberleri var basında sizce ne olur Allah korusun kayyum mayyum atanması falan olabilirmi.
Bir kenara yaz takip et hem günlük şoklara karşı korunaklı ....topu topu 10 dk işlem görüyor.. A101 e mal yetiştiremiyor..yılbaşından sonra karlar gelebilir. Devamlıda işlem yapabilir...fetö ile işleri olmaz yaşarların..
Neyse konuyu dağıttık... crdfa yı bu yönlü araştırıp bizi bilgilendirirsen seviniriz..bu yönlü korkma ...keşke 5 yıl zarar açıklayan şirketlere kayyum atansa bak sen o zaman karlara
Yer İmleri