Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Hiç olmazsa zarara da girmedin oynak beyim. Buna da şükür et :) Odabasi aksama kadar sana iskender abimi anlattim hic anlamamissin İskender abim hic sukur demezdi 😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstad ben tavan diyordum ama tavana dönmedi eskiden yapardı böyle şeyler :) Sen bakma bu odabasina fuatim Yarin rahatlikla 40 i deviririz ins
Şemsiyeli dede düğmeye basmakta çok ısrar ediyor, düğmeden etkilececekler dikkatli olsun.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Şemsiyeli dede düğmeye basmakta çok ısrar ediyor, düğmeden etkilececekler dikkatli olsun. Ustadim iki hafta dayansin o dede
Alıntı: Originally Posted by Webster Sen bakma bu odabasina fuatim Yarin rahatlikla 40 i deviririz ins İskender abin de inşallah maşallah ile mi iş yapardı? :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim iki hafta dayansin o dede İstanbul'da anormal bir yağmur var, ıslanıyor zavallı ille de şemsiyeyi açayım diyor o yüzden. Bari yağmurluk alayım ona da biraz daha sabtertsin.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi İskender abin de inşallah maşallah ile mi iş yapardı? :) İskender abim dunyalikti Dunya umrunda degildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans İstanbul'da anormal bir yağmur var, ıslanıyor zavallı ille de şemsiyeyi açayım diyor o yüzden. Bari yağmurluk alayım ona da biraz daha sabtertsin. Aman ustadim al abdestini de defet su morugu