Originally Posted by Foçabeyi Hiç olmazsa zarara da girmedin oynak beyim. Buna da şükür et Odabasi aksama kadar sana iskender abimi anlattim hic anlamamissin İskender abim hic sukur demezdi 😀
Originally Posted by Fuat Soylu üstad ben tavan diyordum ama tavana dönmedi eskiden yapardı böyle şeyler Sen bakma bu odabasina fuatim Yarin rahatlikla 40 i deviririz ins
Şemsiyeli dede düğmeye basmakta çok ısrar ediyor, düğmeden etkilececekler dikkatli olsun.
Originally Posted by myfinans Şemsiyeli dede düğmeye basmakta çok ısrar ediyor, düğmeden etkilececekler dikkatli olsun. Ustadim iki hafta dayansin o dede
Originally Posted by Webster Sen bakma bu odabasina fuatim Yarin rahatlikla 40 i deviririz ins İskender abin de inşallah maşallah ile mi iş yapardı?
Originally Posted by Webster Ustadim iki hafta dayansin o dede İstanbul'da anormal bir yağmur var, ıslanıyor zavallı ille de şemsiyeyi açayım diyor o yüzden. Bari yağmurluk alayım ona da biraz daha sabtertsin.
Originally Posted by Foçabeyi İskender abin de inşallah maşallah ile mi iş yapardı? İskender abim dunyalikti Dunya umrunda degildi
Originally Posted by myfinans İstanbul'da anormal bir yağmur var, ıslanıyor zavallı ille de şemsiyeyi açayım diyor o yüzden. Bari yağmurluk alayım ona da biraz daha sabtertsin. Aman ustadim al abdestini de defet su morugu
Forum Rules
Yer İmleri