En olmadı cübbeli reise kabir azabı geçirmeyen kefen yaptırırız araplara satsak parayı bulduk al sana 50 milyar dolar :D usdtry 3,10 olur aynı gün yok yok alınmaz bu dolar satılır buralardan ordan olmaz burdan hiç olmaz hahaha
Zamanında bu memleketteki en büyük forex forumunun moduydum beyler ben. Kendi başlığımda sitede sadece vip üyelik alanlar girebiliyordu, sabah 20 tane günaydın almadan yazı yazmıyordum da o günler geride kaldı, orada da sitenin adminiyle girdik birbirimize sonra bıraktım yazım çizim işlerini, kaç kere twitterdan yaz dediler oda işime gelmedi uğraşmadım. Bu yıl işte 3,92 den 3,56 hareketinde yazmaya başladım işte, 3,56 dan 3,80 e dedik tuttu 3,80 den 3,64 dedik tuttu 3,64 den 3,76 dedik tuttu 3,76 dan 3,66 mı neydi tuttu, referandum sonrasında ha terste kaldıkmı evet bu son düşüşte terste kaldım yalan yok ancak bunda da 3,48-3,49 maliyetler pozdaki zararın çoğunu çıkarttı.
Bu siteye ilk geldiğimde sadece viop bölümünde yazıyordum bana orda dolar yükseliş başlığında neden yazmıyorsun deyince buraya geldim beyler mevzu bu yani.