Sayfa 23/1009 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. En olmadı cübbeli reise kabir azabı geçirmeyen kefen yaptırırız araplara satsak parayı bulduk al sana 50 milyar dolar :D usdtry 3,10 olur aynı gün yok yok alınmaz bu dolar satılır buralardan ordan olmaz burdan hiç olmaz hahaha

Zamanında bu memleketteki en büyük forex forumunun moduydum beyler ben. Kendi başlığımda sitede sadece vip üyelik alanlar girebiliyordu, sabah 20 tane günaydın almadan yazı yazmıyordum da o günler geride kaldı, orada da sitenin adminiyle girdik birbirimize sonra bıraktım yazım çizim işlerini, kaç kere twitterdan yaz dediler oda işime gelmedi uğraşmadım. Bu yıl işte 3,92 den 3,56 hareketinde yazmaya başladım işte, 3,56 dan 3,80 e dedik tuttu 3,80 den 3,64 dedik tuttu 3,64 den 3,76 dedik tuttu 3,76 dan 3,66 mı neydi tuttu, referandum sonrasında ha terste kaldıkmı evet bu son düşüşte terste kaldım yalan yok ancak bunda da 3,48-3,49 maliyetler pozdaki zararın çoğunu çıkarttı.
    Bu siteye ilk geldiğimde sadece viop bölümünde yazıyordum bana orda dolar yükseliş başlığında neden yazmıyorsun deyince buraya geldim beyler mevzu bu yani.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. TÜRK EKONOMİSİNİN ÇIKMAZ SOKAGI BURASIDIR: TASARRUF ETMEDEN HİÇ BİR B.K OLAMAYIZ.

JCR/Ökmen: Yeni mevduat üretilememesi Türk ekonomisinin ve Türk bankacılık sisteminin önemli bir yapısal problemidir.

3.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    SAYDIKLARIN BAYAT. YENİ BİR ŞEY BULMAK GEREKİYOR MR. HAPPY. SİZ DE NE VAR?

Medreseler var bizde.
    Söyleriz yeni bir şey yaparlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. Neyse beyler 3,6110 geçilirse 3,6405 geçilirse 3,6880 miydi neydi yahu işte orası kısa hedef ve geri alış noktası oradan 3,6110 a kadar geri geliş ve 3,80-3,86 bölgesi olması gereken yapı bu şekilde geri alış kısa kalabilir kalmayabilirde.
    Algolar son zamanlarda 1,618 de az yataya alıp sonra direkt 4,238 yani 3,80 de gösterebiliyorlar yani karışık işler ama yol haritası bu.
    3,4910 da dedim bütün şartlar longlardan yana neden
    afrin ypg savaş riski
    katar sazan gibi atlayıp asker gönderme ve savaş riski
    fed bilanço küçültme riski
    fed faiz arttımı riski
    merkez bademi faiz indirmesi gereken 3,56 da 0,50 baz puan faiz arttırması şimdi faize müdahale edememesi
    Merkez bademi faizi arttırsa piyasa faizlerinin %20 lere çıkacağı uzunun bundan rahatsız olması

vs.vs. bunların alayı bizden yana. İslami bankacıdan sen git merkez bankası başkanı yap, sonrada tırmala dur işte. Bu kadar jeopolitik ve yurt dışından risk varken , üstüne yönetimde beceriksizlik had safhadayken ve tekrar üstüne ülke adam gibi hiçbirşey üretemiyorken doların düşmesi bu ülkede zor teknik olarak da zor temel olarak da zor.
    son 3 ayda doları 3,50 de gereksiz yere baskılamak için bile Allah bilir kaç milyar dolar hiç edildi bu ülkede Allah biliyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. NÜFUSUNUN %85 İ ATEİST OLAN İSVEÇ YOLSUZLUKTE SONUNCU.

NEDEN? KONU DİNLE İLGİLİ DEĞİL. ESAS OLAN HAKKANİYETLİ BÖLÜŞÜM.

Ülke Nüfuslarının En Zengin %10 Diliminin toplam gelirden aldıkları pay: (Yaşanacak en berbat yerler)

Not : Boşuna demiyorlar; ABD de paran yoksa öl daha iyi.

Sayın Stonhand,

VIOP'a ilaveten foreks işlemlerine de devam ediyor musunuz? Malum forekste VİOP'un aksine işlemler devam ediyor.
    FED tutanakları sonrası yarın için USDTRY ve ons altın yönü beklentileriniz nasıl?

7. ESKİ FED BAŞKANI Greenspan :

"Ekonomik aktörlerin özgüveni arttıkça varlık fiyatları aheste aheste yükselir,

akıllılar da akılsızların peşine takılır,

varlık balonu sinsice oluşur,

sonrası bir kıvılcıma bakar,

balon büyük bir gürültüyle patlar."

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Stonhand,

VIOP'a ilaveten foreks işlemlerine de devam ediyor musunuz? Malum forekste VİOP'un aksine işlemler devam ediyor.
    FED tutanakları sonrası yarın için USDTRY ve ons altın yönü beklentileriniz nasıl?
    Forex işlemlerini takip ediyorum ancak tr deki bu son genelgeden sonra işlem yapmıyorum, mt4 ekranında 7-8 adet major grafik,fdow,fdax, petrol ve altın var. Örnek olarak en başarılı olduğum grafik usdjpy dir ciddi oranda tekniğin çalıştığı bir grafiktir ve yüzde 90 civarı beni yanıltmaz.
    usdtry yi yukarda haritayı verdim işte onun harici birşey yok şuan için.
    Ons işi sıkıntılı bende ana beklentim uzun vade düşüş yönünde grafiğini eski başlıkta atmıştım arada kaynadı yarın hatırlatırsanız tekrar atarım evde pc de mt4 yok ufaklıklardan dolayı yasak var :D evde

Sayfa 23/1009 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •