En olmadý cübbeli reise kabir azabý geçirmeyen kefen yaptýrýrýz araplara satsak parayý bulduk al sana 50 milyar dolar :D usdtry 3,10 olur ayný gün yok yok alýnmaz bu dolar satýlýr buralardan ordan olmaz burdan hiç olmaz hahaha
Zamanýnda bu memleketteki en büyük forex forumunun moduydum beyler ben. Kendi baþlýðýmda sitede sadece vip üyelik alanlar girebiliyordu, sabah 20 tane günaydýn almadan yazý yazmýyordum da o günler geride kaldý, orada da sitenin adminiyle girdik birbirimize sonra býraktým yazým çizim iþlerini, kaç kere twitterdan yaz dediler oda iþime gelmedi uðraþmadým. Bu yýl iþte 3,92 den 3,56 hareketinde yazmaya baþladým iþte, 3,56 dan 3,80 e dedik tuttu 3,80 den 3,64 dedik tuttu 3,64 den 3,76 dedik tuttu 3,76 dan 3,66 mý neydi tuttu, referandum sonrasýnda ha terste kaldýkmý evet bu son düþüþte terste kaldým yalan yok ancak bunda da 3,48-3,49 maliyetler pozdaki zararýn çoðunu çýkarttý.
Bu siteye ilk geldiðimde sadece viop bölümünde yazýyordum bana orda dolar yükseliþ baþlýðýnda neden yazmýyorsun deyince buraya geldim beyler mevzu bu yani.

Yer Ýmleri