:evil::bravo:
Printable View
Salı gününden geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde 77 kuruşluk indirim bekleniyor.
Kamuya ait enflasyona göre harcamalar %359 artmıs,TUİK çok seyleri gizledigi için göremiyoruz
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...-anla-7529813/
Guya resmi enflasyon %80:plc:
VİOP % 1 artı açılısta
Türkiye'nin net uluslararası yatırım pozisyonu ekim ayında: -249,8 milyar dolar (önceki: -224,9 milyar dolar)-matriks
türkiye'nin dış yükümlülükleri ekim ayında: 545,9 milyar dolar (önceki: 519,2 milyar dolar)
türkiye'nin yurtdışı varlıkları, ekim ayında: 296,1 milyar dolar (önceki: 294,2 milyar dolar)-matriks
günaydın iyi haftalar
günaydın arkadaşlar..
haftaya ARJANTİNİ KUTLAYARAK BAŞLAYAYIM..
Tebrikleer arjantin.. hal ettiler,kazandılar..:aks::aks::aks::aks::aks::aks:
https://i.hizliresim.com/bczqdi8.png
RTE ne diyordu,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulasana kadar baglıyız,demekki ulasmıski vagondan indi:he:
Avrupada çalısan eski amele tayfası,ülkemizin kıymetini bilin avrupa yasanmaz hal aldı yoksulluk tavan yaptı diyorlar,o zaman buraya gelin denildiginde kıvırıyorlar amklar,2000-5000 euro arası maas alıyorlar gelirlermi,ortalama 3 olsa 60,000 yapar en asagı,onlar eski amele,benim kuzenler okumus orada doktor ögretmen olmus onlardada kafa ayni,sende biliyorsun burada çalısma sartları çok zor oldugunu,begenmiyorsanız buraya gelin diyorum,ne güzel 300-400 euro karsılıgı tl alırsınız gül gibi geçinirsiniz diyorum,hık-gık
Galiba çogu borsadan çıkmıski,borsa topikleri sinek avlıyor:he:
yılbaşından beri BANKABILIK ENDEKSİ TL BAZINDA % 226 değer kazandı
BLOOM BERG TV
Zat hanuka bayramınız kutlu olsun diyor,yani yahudi bayramı:whistling:
Endex 5360-Garanti tavanda 31,60-isbank 13,50 SASANİ garip kaldı 113,50,hani bu 500 olacak diyenler nerede ?
para bir kaç gündür / haftadır bankalara akıyor.. endeksin baba kağıtlarından EREGL de bile kayda değer hareket yok.41,40 lşara
yaklaşınca satış geliyor.. bence bunlar ileride olabilecek seert hareketlerin habercisi.
haaa. aşağımı yukarımı bilemem:whistling:
bugün, bankaların günü....
Bu arada K,Maras katliamlarını unutmadık,geçmis zamanda bugün yaplmıstı,buna sebep olanları lanetlen anıyorum,sebep olanlarıda biliyorum ve hala iktidar ortagıdır,bu katliamda görevliydim,hem afetçi olarak hemde bilgi toplayıcısı ve arastırmacıydım,bulunan deliller mc hükümeti zamanında imha ve hasıralltı edildi:seyt:,ölen yurttaslarımızı rahmetle anıyorum ısıklar içinde uyusunlar:(
https://pbs.twimg.com/media/FkWefDkWQA0sEiq.jpg
:whistling:
Borsa ile ilgili genellikle şu sözü duyarsınız. 25-30 senedir bu işteyim.
Ben bir bir şey yazayım, bu fon işi çıktığından beri, bildiğiniz her şeyi unutun. Dikkat edin her gün adını ilk defa duyduğunuz şirketler tavan oluyor .Bunlar ne zaman patlayacak merak ediyorum. Bu arada adını sevip IHK fonu almıştım.Takip edin derim. Nede olsa kadın eli var :)
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Siyasi islam
Aynı sandık 4 oy biri yanlış dediler.
İstanbul seçimlerindebir şeyler olmasada oldu dediler
Bırakmayız dediler uçak verip gönderdiler
Aynı suç hangi tarafa göre zıt kararlar.
Hatta olmayan suça cezalar aynı feto kumpası gibi olaylar hala devam ediyor.
Yeterki rakip olmasın.
Millet ittifakı içinde truvalar olabilir demiyorum.VAR.
günaydınlar
Halkbank , İsbankasi ve Vakıfbank’ta devre kesti ..
Koca bankaları düşük sermayeli spek hissesine çevirdiler
bir gün tavan, bir gün taban !!
YONCA
tabana alış girdim..öhömmm
orta ve uzun vadede şu an borsaya girecek yatırımcının zarar etme riski var
blombergtv ..yorumcu
Bu BBDK olduğu müddetçe ben banka almam
Şapkadan hangi gün hangi tavşanın çıkacağı mechul
Bankaların her işine karışıyor, karışanlar da bu işin uzmanı olsa keşke
Kamu bankaşarı zaten çiftlik, yönetim kurullarında güreşciden, futbolcuya herkes var
kazanan kazansın, iyi günlere harcasın
Amirallerin Montrö bildirisi davasında yargılanan 103 emekli amiral hakkında beraat kararı verildi.
Kilicdaroglu:(Soylu'ya) sen İmamoğlu 'nun tırnağı olamazsın.
İmamoğlu büyük lokma boğulursunuz.
Kendisi CHP'in evladı olduğu kadar benim de evladım.
İmamoglu ve benbaba- oğul gibiyiz.
Kemal Kılıçdaroğlu: (Soylu’ya tepki) Malum sarayın fotoromanı var, neymiş 16 milyonun sevgilisini görevden alacakmış. Sen kimsin, Ekrem İmamoğlu kim. Sen Ekrem İmamoğlu'nun tırnağı bile olamazsın. Sen atama ile geldin o seçimle geldi
İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs'ın simgeleşmiş marşlarından 1 Mayıs’ın söz yazarı ve bestecisi Sarper Özsan 78 yaşında Ankara’da hayata gözlerini yumdu.
https://youtu.be/pndIms6ZR-Q
Allah rahmet eyleye.
Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin kuruluşundan beri yönetim kurulunda yer alan Hasan Cüneyd Zapsu görevinden ayrıldı. Zapsu’nun ayrılmasıyla şirketin yönetim kurulunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimse kalmadı.
Borçların ya da otelemenin karşılığı mi?
TÜRK-İŞ/Atalay: (Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı) Asgari ücret teklifimiz 9.000 TL oldu, altındaki rakam olursa masada olmayız