“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nasıl olmasınki.
Bir Anayasa diyorlar hakimleri korur diyorlar.
Bir Anayasa yı takmayız derler.Kararlarını takmayız derler.
İki buçuk milyon oyu Anayasa ya rağmen geçerli sayarlar.
Lakin Ne dönemler gördük ne krizler yaşadık.
ÜLKE Demokratik olmasa bile yöneticileri ÜLKEYİ düşünürse aynı Çin gibi Dünya da üretim ve yönetim hakimiyeti kurarlar.(Afrika da Çin var)
Bizdeki kriz ise her şeyin askıya alındığı bir zamanı yaşatıyor.
Aynı suç farklı cezalar yada suç var kulak arkası yada yatma duymama durumları yaşanıyor.
Sonuç
Denizler dalgalı olur.
Dalgalar gelir geçer
Fakat Denizler baki kalır.
TÜRKİYEM burada Deniz
Bizlerde ne krizler ve ortamları bu borsa da yaşadık.
Su akar yolunu bulur inşallah.
ATATÜRK yolu aydınlık olsun.YTD.
Ne kadar güvenilmez oldukları görüldü dincilerin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Profesörden ‘dolu savar’ tepkisi: Bakanlığı da ikna etmişler, dünya bize gülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...luyor-7529373/
Kamu kaynaklarını soymak yada talan için yaratılan bir düzenmidir?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre; Pazartesi gecesi benzine 60, motorine ise 80 kuruş indirim gelecek.
Messi için dağıtılan lokmaların faydasını gördüler....
Bakan Koca : 21.12’de Hatay Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar kurumlarımıza herhangi olumsuz bir çağrı gelmemiştir. Geçmiş olsun Hatay
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Geçmiş olsun Hatay.
Kırıkhan ilçesinde saat 21.13’te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz
Yer İmleri