“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nasýl olmasýnki.
Bir Anayasa diyorlar hakimleri korur diyorlar.
Bir Anayasa yý takmayýz derler.Kararlarýný takmayýz derler.
Ýki buçuk milyon oyu Anayasa ya raðmen geçerli sayarlar.
Lakin Ne dönemler gördük ne krizler yaþadýk.
ÜLKE Demokratik olmasa bile yöneticileri ÜLKEYÝ düþünürse ayný Çin gibi Dünya da üretim ve yönetim hakimiyeti kurarlar.(Afrika da Çin var)
Bizdeki kriz ise her þeyin askýya alýndýðý bir zamaný yaþatýyor.
Ayný suç farklý cezalar yada suç var kulak arkasý yada yatma duymama durumlarý yaþanýyor.
Sonuç
Denizler dalgalý olur.
Dalgalar gelir geçer
Fakat Denizler baki kalýr.
TÜRKÝYEM burada Deniz
Bizlerde ne krizler ve ortamlarý bu borsa da yaþadýk.
Su akar yolunu bulur inþallah.
ATATÜRK yolu aydýnlýk olsun.YTD.
Ne kadar güvenilmez olduklarý görüldü dincilerin.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Profesörden ‘dolu savar’ tepkisi: Bakanlýðý da ikna etmiþler, dünya bize gülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...luyor-7529373/
Kamu kaynaklarýný soymak yada talan için yaratýlan bir düzenmidir?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sektör temsilcilerinden alýnan bilgiye göre; Pazartesi gecesi benzine 60, motorine ise 80 kuruþ indirim gelecek.
Messi için daðýtýlan lokmalarýn faydasýný gördüler....
Bakan Koca : 21.12’de Hatay Kýrýkhan ilçesinde 4.8 büyüklüðünde deprem meydana gelmiþtir. Þu ana kadar kurumlarýmýza herhangi olumsuz bir çaðrý gelmemiþtir. Geçmiþ olsun Hatay
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Geçmiþ olsun Hatay.
Kýrýkhan ilçesinde saat 21.13’te meydana gelen 4,8 büyüklüðündeki #deprem sonrasý, an itibarýyla, olumsuz bir ihbarýn bulunmadýðý bilgisi alýnmýþtýr.
Geliþmeleri takip ediyoruz
Yer Ýmleri