beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte
Printable View
beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte
arkadaşlar günlük takas verecek varmı? teşekkürler
Üç kuruş milleti tokatlayacağı diye yapmadığı madrabazlık kalmadı.
Ulan haysiyet yoksunu PİCO ""hammede yok üretim yapmıyor, içeriden haber alıyorum diye" yazdın. Sonra satışlar %de bilmem kaç arttı.
Millete sat sat diyordun, karı gibi kahkaha atıyordun daha geçen hafta, kağıt o zaman 37 de idi 44,4 e cıktı.
Şimdi de 50 TLolursa bir daha yazmam diyorsun" . Göreceğiz ileriki günlerde
Sadece bugün senin gazınla satanların uğradığı zararı nasıl ödeyeceksin merak ediyorum.
Son 10 günlük yazılanlar burada (İsteyen daha önceki atrihlerede bakar. Hedef daima 12 den. Sadece MRSHL değil. İZOCM ve CMBTN da da devam ediyoruz, yazdıkalrımız verdiğimiz rakamlar ortada). Biraz okuma yazması olan ve biraz toplama çıkarma bilen biri sanırım anlayacağını anlar.
5-Eylül-2017
6-Eylül-2017
7-Eylül-2017
7-Eylül-2017
9-Eylül-2017
Kağıt bugün (15 Eylül-2017) 39,9 den döndü. Dün 39,8 altına düştü. Acaba neden?
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
Ulen benim akrım bilmiyor ne kazandığımı adam (demrikiki) bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
Hadi düşsün bakalım.
Yırtsanızda kıçınızı geri dönüş yok.
Ebesini emecem.
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
Bak daha önceside var bu tarihlerin.
Ulen benim karım bilmiyor ne kazandığımı demrikik. bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
Hadi düşsün bakalım.
Yırtsanızda mıçınızı geri dönüş yok. Çarkınıza çomak sokarım.
Ebesini emecem.
Herkes kararını kendisi veriyor.
İlk defa MGM21 Üçkağıtçıların maskesini düşürdü. Bunalrın speklerinin aynı, aracı kurumlarının aynı olduğunu MGM21 yazdı. Gömlekçilerinide biryerde yazdık.
Velhasıl bu üç kağıtçılar (MRSHL, CMBTN, IZOCM) ın donunu düşürdük.
Daha da hisse (ler ) hakkında yazacağım.