Sayfa 231/817 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte

Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte
    ICO iyi anlar bu hammadde işlerinden, rüyalarında bile Marshall görür o...

3. arkadaşlar günlük takas verecek varmı? teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    ICO iyi anlar bu hammadde işlerinden, rüyalarında bile Marshall görür o...
    Üç kuruş milleti tokatlayacağı diye yapmadığı madrabazlık kalmadı.
    Ulan haysiyet yoksunu PİCO ""hammede yok üretim yapmıyor, içeriden haber alıyorum diye" yazdın. Sonra satışlar %de bilmem kaç arttı.
    Millete sat sat diyordun, karı gibi kahkaha atıyordun daha geçen hafta, kağıt o zaman 37 de idi 44,4 e cıktı.
    Şimdi de 50 TLolursa bir daha yazmam diyorsun" . Göreceğiz ileriki günlerde
    Sadece bugün senin gazınla satanların uğradığı zararı nasıl ödeyeceksin merak ediyorum.

5. Son 10 günlük yazılanlar burada (İsteyen daha önceki atrihlerede bakar. Hedef daima 12 den. Sadece MRSHL değil. İZOCM ve CMBTN da da devam ediyoruz, yazdıkalrımız verdiğimiz rakamlar ortada). Biraz okuma yazması olan ve biraz toplama çıkarma bilen biri sanırım anlayacağını anlar.
    5-Eylül-2017
     Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Ne demişsek o. 31 temmuzda yazmışız. Tam 44.4 den dönmüş.
    40.44-44-44 önemli kanal . Aşağı kırmamalı
    6-Eylül-2017
    yahu benim hedefim 250 cent ne zamanmı 2020 de. Kaç kat biliyormusun 25 kat sonra.
    Peki o zamana kadar satmayayımmı. Trade etmiyeyim. Ölü taklidimi yapayım.
    Bundan bir- bir buçuk ay evvel yazmışız 44,4 direnç diye, tam da oradan dönmüş. ne bir eksik ne bir fazla. Satmayayımmı.
    Dün kağıt 43,5 iken demişiz 40,44 potansiyeli var. Bugün 40,6 dan dönmüş. Almıyayımmı?
    Hep sen le patronun mu yiyecek.
    Çarkınıza çomak sokacağımı söylemiştim. Kaçacak yerin yok. Spek efendinin yancısı. Asıl Trol sensin. Bu yaptığında ağzımdan laf almak ama olsun, gördüğümüzü yazıyoruz.
    40,44 kırarsa 39,8- 39 sıralı destekler.
    Görürmü bilmem. Ama artık Mrshl da bir devir kapanmıştır.
    Spek i elimden ancak ekonomik kriz kuratrır.
    Çmbtn da santim santim yazacağım.
    7-Eylül-2017
     Alıntı Originally Posted by ccevril1983 Yazıyı Oku
    39 u gördü

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    7-Eylül-2017
    Bedelsiz potansiyeli olmakla birlikte, diyelimki ipnelik yapmaya devam ettiler.Bir şey kaybetmeyiz. Çünkü başlayan başlamıştır. Geri dönüş 2 hafta içinde imkansız hale gelecektir.
    9-Eylül-2017
    Haftaya destekler aynı. 39,76-39,8 den dönerim bakarız. Ne olacak bundan sonra? Hiç birşey eskisi olmayacak.
    Kağıt bugün (15 Eylül-2017) 39,9 den döndü. Dün 39,8 altına düştü. Acaba neden?

6. Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
    Ulen benim akrım bilmiyor ne kazandığımı adam (demrikiki) bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
    Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
    Hadi düşsün bakalım.
    Yırtsanızda kıçınızı geri dönüş yok.
    Ebesini emecem.

7. Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
    Bak daha önceside var bu tarihlerin.
    Ulen benim karım bilmiyor ne kazandığımı demrikik. bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
    Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
    Hadi düşsün bakalım.
    Yırtsanızda mıçınızı geri dönüş yok. Çarkınıza çomak sokarım.
    Ebesini emecem.

8. Herkes kararını kendisi veriyor.
    İlk defa MGM21 Üçkağıtçıların maskesini düşürdü. Bunalrın speklerinin aynı, aracı kurumlarının aynı olduğunu MGM21 yazdı. Gömlekçilerinide biryerde yazdık.
    Velhasıl bu üç kağıtçılar (MRSHL, CMBTN, IZOCM) ın donunu düşürdük.
    Daha da hisse (ler ) hakkında yazacağım.

Sayfa 231/817 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •