beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaþýmýn eniþtesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiþ dedi ama rüya iþte
beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaþýmýn eniþtesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiþ dedi ama rüya iþte
arkadaþlar günlük takas verecek varmý? teþekkürler
Üç kuruþ milleti tokatlayacaðý diye yapmadýðý madrabazlýk kalmadý.
Ulan haysiyet yoksunu PÝCO ""hammede yok üretim yapmýyor, içeriden haber alýyorum diye" yazdýn. Sonra satýþlar %de bilmem kaç arttý.
Millete sat sat diyordun, karý gibi kahkaha atýyordun daha geçen hafta, kaðýt o zaman 37 de idi 44,4 e cýktý.
Þimdi de 50 TLolursa bir daha yazmam diyorsun" . Göreceðiz ileriki günlerde
Sadece bugün senin gazýnla satanlarýn uðradýðý zararý nasýl ödeyeceksin merak ediyorum.
Son 10 günlük yazýlanlar burada (Ýsteyen daha önceki atrihlerede bakar. Hedef daima 12 den. Sadece MRSHL deðil. ÝZOCM ve CMBTN da da devam ediyoruz, yazdýkalrýmýz verdiðimiz rakamlar ortada). Biraz okuma yazmasý olan ve biraz toplama çýkarma bilen biri sanýrým anlayacaðýný anlar.
5-Eylül-2017
6-Eylül-2017
7-Eylül-2017
7-Eylül-2017
9-Eylül-2017
Kaðýt bugün (15 Eylül-2017) 39,9 den döndü. Dün 39,8 altýna düþtü. Acaba neden?
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmýþýz iyiki.
Ulen benim akrým bilmiyor ne kazandýðýmý adam (demrikiki) bana kaçtan sattým, kaçtan sattým yazmamý istiyor. Mümkün olduðunca kibar yazýyorum ama karýmdan öte hesaplar yapýlmasý hoþ deðil.
Hiç birþey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu iþin bilimi var kardeþim.
Hadi düþsün bakalým.
Yýrtsanýzda kýçýnýzý geri dönüþ yok.
Ebesini emecem.
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmýþýz iyiki.
Bak daha önceside var bu tarihlerin.
Ulen benim karým bilmiyor ne kazandýðýmý demrikik. bana kaçtan sattým, kaçtan sattým yazmamý istiyor. Mümkün olduðunca kibar yazýyorum ama karýmdan öte hesaplar yapýlmasý hoþ deðil.
Hiç birþey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu iþin bilimi var kardeþim.
Hadi düþsün bakalým.
Yýrtsanýzda mýçýnýzý geri dönüþ yok. Çarkýnýza çomak sokarým.
Ebesini emecem.
Herkes kararýný kendisi veriyor.
Ýlk defa MGM21 Üçkaðýtçýlarýn maskesini düþürdü. Bunalrýn speklerinin ayný, aracý kurumlarýnýn ayný olduðunu MGM21 yazdý. Gömlekçilerinide biryerde yazdýk.
Velhasýl bu üç kaðýtçýlar (MRSHL, CMBTN, IZOCM) ýn donunu düþürdük.
Daha da hisse (ler ) hakkýnda yazacaðým.
Yer Ýmleri