iþ bangasý mobil agyatýrým aes petröl fönünü aldýrmýyor , AL tuþuna basýyosun ekran gelmiyor aylardýr böyle... gidip baþka kurumdan temin eyliyorum ben de , ilginç...
Printable View
bisttum ve bist100'ün devri yavaþ yavaþ bist30'a geçiyor olabilir, geçmiþe bakýldýðýnda 1-1,5 sene biri, 1-1,5 sene diðeri daha iyi performans göstermiþ genelde. O süre doldu. Belki de aktif yönetilen fonlar yerine bir süre direk bist 30 pasif endeks fonlarýna geçmek doðru olabilir. Ben iyiden iyiye düþünüyorum.
Evet, Bist 30 bu hafta öne çýkan endeks oldu, bakalým müjde'den sonra piyasalarýn yönü ne olacak.
Daha önceden Mps fonla ilgili bir mesajýmda bahsetmiþtim; uzun vade için yada volatiliteyi azaltmak için, bist 100 dýþý hisselere aðýrlýk veren fonlar ile bist 30 endeks fonu'nun bir karýþýmý güzel bir strateji olabilir.
Dibinde dibinde olan banka endeksi yürürmü
Yürürse ADP ve TAU ne olur, nereye varýr
Gerçi bu iki fonun her dönemi ekside TEFAS’a göre
Bu iki fon bana bende onlara bakýp duruyorum🙂
soruma yanýt veren herkese çok teþekkür ederim.
Bankacýlýk deðil de Aku'ya bakýyorum bu ara bist30 fonu. diðer bist30 fonlarýna göre bir týk daha iyi gibi sanki. bist 30'u hafifte olsa geçmiþ ( ihmal edilecek kadar az), pasif endeks fonu olmasýna karþýn..
Edit : aku yazacaktým , tze yazmýþým sehven, düzelttim.