Pazartesi de kýsalarý kapattým diye üzülme...😀
Ama sende bu þans varsa 100 puan yukarýdan tekrar açma fýrsatý verir pala.,
Kazancýnýz daim olsun...
Printable View
zen hatýrlaman
x trader vardý.
anekdar ý vardý.
adam milimetrik tahminler yapardý. bayaðý bir kitlesi vardý.
sonra anekdarý kaybetti galiba.
günlük tradede anektarý kaptýrmamak çok zor bi iþ. asdasd. :he:
Çok teþekkür ederim sn nohut .Nasýlsýnýz ?
Bugün duyduðum en güzel söz.insanýn tanýdýklarýndan deðilde hiç tanýmadýðý insanlardan güzel bir söz duymasý hoþuna gidiyor olmalý.
Benim gitti açýkcasý:)
Saðolunuz,varolunuz.
Rabbim sizi ve tüm sevdiðiniz ve deðer verdiklerinizi korusun ve gözetsin.Kötülüklerden uzak iyiliklere yakýn olduðunuz bir ömür dilerim sizlere.
Saygýlar sn nohut.
bu arada elliott dipsiz kuyudur.. falcilik gibi ayni... hayatinda en cok neye baktin dersen cidden grafiklere bakmis olabilirim... havaya baksam ucak görsem daha karlý olurmuþum ... naçizane tavsiyem vaktinizi harcamayýn yani özetle elliott falan...vade sec iki uc ho kesistir gunluk veya haftalik grafiklerde trendde tutar o seni... neyse son iyi geceler
Ben genelde sonuç odaklý bir kiþiyim.
Doðrusu süreç odaklý olmak ya da ikisini birden düþünmek.
Þu an geldiðim duygu durum nedeni ile geçmiþe yönelik sýkýntým yok, ama bu duygu duruma ulaþmamýþ olsam tam bir enayi þeklinde yaþadýðýmý düþünebilirdim. Sýk sýk bir hedefi arayýp da bulamayanlar için dua ederim.
Bu yüzden kendi durumumu kimseye örnek veremem, kimseye de örnek olmak istemem. Hayatýn her anýný belirli bir hedef çerçevesinde yaþayýp tad almak veya bir þekilde anlamlandýrmak lazým.
Mevlana'nýn kitabýný vs okumadým, ondan dolayý da maddi manevi zarara uðradým.
Ben daha çok Yunus Emre felsefesine yakýným ama tersten.
Onun bir sözü güzel.
>>>>>>>
Bu dünyada bir nesneye,
Yanar içim, göynür özüm,
Yiðit iken ölenlere,
Gök ekini biçmiþ gibi.
Biraz önce Elon Musk xAI þirket ve ekibini tanýtýyordu Twitter space de. Hala devam ediyor olabilir. Birisi sordu nasýl bir iþ planýnýz var diye. Doðru anladýysam daha ortada fol yok yumurta yok anlamýna gelen þeyler söyleyip bu þirket EMBRÝYONÝK (bu kelimeyi kullandý) dedi. Nereye evrilecek göreceðiz bakalým -:)
Yani böyle bir ekip kurup finanse etmek ve donatmak (ki adam baþýna düþen GPU devasa diye anladým) oldukça pahalý bir yatýrým ve bunu bir iþ planýna baðlý olmadan yapmak ve Alemi Anlamak (understanding the universe) amacý ile yapmak da tam Musk’a göre olsa gerek -:)
Belki tanýyorum sizi,,bilemezsin,,,bilemezsiniz,,,sanal alem burasý....:shh:
Bir bakýþta tanýyamazsýn ne beni nede baþkasýný.
Bilmukabele,,,Rabbim sizi de ve tüm sevdiðiniz ve deðer verdiklerinizi korusun ve gözetsin.Kötülüklerden uzak iyiliklere yakýn olduðunuz bir ömür dilerim sizlere.
https://www.youtube.com/watch?v=xQXshCFjDd8