Konik valla . 3 aylıklar tamamen aynı gibi. izin veren spk. Margüne de ver izin verir
Alıntı:
Originally Posted by
yukselc
3 aylıklarda iyice aynı olmuşlar enteresan. İşte bunun gibi dıdının dıdısı onun dıdısı şirketlere izin verirsen adamlar naten in altında esen i açarlar para toplarlat. Esen in altına margün açarlar para toplatlar. Daha sonra margün ün altına günaşırı yı açarlar ondan da para toplarlar . Ne kadar karlı iş değil mi?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir.
Gerçekten komik. Şirketler onkadar özdeş ki kendileri de karıştırmış. Ha ha ha
Alıntı:
Originally Posted by
Baybo Bey
3 aylıklarda iyice aynı olmuşlar enteresan. İşte bunun gibi dıdının dıdısı onun dıdısı şirketlere izin verirsen adamlar naten in altında esen i açarlar para toplarlat. Esen in altına margün açarlar para toplatlar. Daha sonra margün ün altına günaşırı yı açarlar ondan da para toplarlar . Ne kadar karlı iş değil mi?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir.
Valla gönderilen iki bilanço da aynı olmuş. Halbuki esen in sermaye 64 milyon naten 33 milyon oradan belli . Esene gönderdikleri bilanço naten in bilançosu . Normalde fark oluyor. Çünkü artık naten esen in tamamına sahip olmadığı için aslında ana şirket olmasına rağmen daha küçülmüş oluyor. Esen genelde daha fazla kar çıkıyor. Ama en sonunda bu b..ktan durum sebebiyle kendi muhasebecileri de işin içinden çıkamamış be ikisine de aynı bilançoyu basmış geçmiş. Bu bir rezalettir. Bu rezaletin sorumluları da sadece bu şirketi yönetenler değil, içiçe geçmiş bu iki şirketin borsada işlem görmesine izin verenlerdir. Hatta bir süre sonrası aynı oyunu margün enerji ismiyle tekrar vizyona sokmaya hazıran yetkililerdir.
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun
Dünya borsa literatürüne geçecek bir komedi olaydan bahsediyoruz. Bu da oldu ya ülkedeki liyakatsızlığın nereye vardığının bir kez daha ispatı işte.
Nıt: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıllık küçük yatırımcı muhabbetidir