[QUOTE=Baybo Bey;5385359]Son olarak esen ve naten arasındaki iştirak girişimi ile ilgili kafamdaki soru işaretini burada bir kez daha dile getirmek için yZıyorum. Ben bilançolarından bu şirketlerin ne kadar kar ettiklerini anlayamadığım için işin üstadı bigpara sitesindeki rakamları buraya yazıyorum. ( bu nedenle rakamların doğruluğu veya yanlışlığı bigpara sitesi editörüne aittir. Bu arada kendilerine de bunu sundukları için teşekkür eseriz)
3 aylık karlar her şirketin kendi sayfasında şöyle:
Naten: 362 milyon 358 bin 292 lira
Esenboğa: 362 milyon 358 bin 292 lira.
Abi iki şirketin açıkladığı karlar bu kadar mu birbirine denk olur? Şimdi herkese soruyorum. Bu iki şirketin iştiraklerini de kontrol ettiğimizde karların bu kadar birbirine denk düşmesi sizlerin de kaffanızı karıştırmadı mı? Bu iki şirket ismen farklı olsa da cismen birbirine çok yakın iki şirket mi ( karların birebir aynı olmasını da düşünerek daha ötesini söylemiyorum) ? Halka arz edilecek üçüncü margün şirketinde durım ne bunu bilmiyorum ama birbirine bu kadar iç içe girmiş iki şirketi bunlar nasıl halka arz etmeyi becerdiler?
Bunlar uzun süredir kafamı kurcalayan sorular.
Bilen veya cevaplayabilecek birisi varsa biz de kendilerinden burada feyz almayı dileriz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçükmyatırımcı muhabbbetidir
Yer İmleri