[QUOTE=Baybo Bey;5385359]Son olarak esen ve naten arasýndaki iþtirak giriþimi ile ilgili kafamdaki soru iþaretini burada bir kez daha dile getirmek için yZýyorum. Ben bilançolarýndan bu þirketlerin ne kadar kar ettiklerini anlayamadýðým için iþin üstadý bigpara sitesindeki rakamlarý buraya yazýyorum. ( bu nedenle rakamlarýn doðruluðu veya yanlýþlýðý bigpara sitesi editörüne aittir. Bu arada kendilerine de bunu sunduklarý için teþekkür eseriz)
3 aylýk karlar her þirketin kendi sayfasýnda þöyle:
Naten: 362 milyon 358 bin 292 lira
Esenboða: 362 milyon 358 bin 292 lira.
Abi iki þirketin açýkladýðý karlar bu kadar mu birbirine denk olur? Þimdi herkese soruyorum. Bu iki þirketin iþtiraklerini de kontrol ettiðimizde karlarýn bu kadar birbirine denk düþmesi sizlerin de kaffanýzý karýþtýrmadý mý? Bu iki þirket ismen farklý olsa da cismen birbirine çok yakýn iki þirket mi ( karlarýn birebir ayný olmasýný da düþünerek daha ötesini söylemiyorum) ? Halka arz edilecek üçüncü margün þirketinde durým ne bunu bilmiyorum ama birbirine bu kadar iç içe girmiþ iki þirketi bunlar nasýl halka arz etmeyi becerdiler?
Bunlar uzun süredir kafamý kurcalayan sorular.
Bilen veya cevaplayabilecek birisi varsa biz de kendilerinden burada feyz almayý dileriz.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir bitmeyen küçükmyatýrýmcý muhabbbetidir

Alýntý yaparak yanýtla
. Zaten anlayan bilen kaç yatirimci var. Atlayan da atlar.

Yer Ýmleri