Endeks çıkarken endeks hissesi değil.
Endeks düşerken endekse neden ayak uydurur anlamış değilim.. Ama anladığım şu var güzel bir dayak atmadan bize yükselmeyecek
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Endeks çıkarken endeks hissesi değil.
Endeks düşerken endekse neden ayak uydurur anlamış değilim.. Ama anladığım şu var güzel bir dayak atmadan bize yükselmeyecek
Endeks 600 700 puan düşerken artmışlığı da var.. tam endeksle bağımsız diycez hop beraber düşüyor. Ama çıkarken artmıyor. Var bi şeylik
https://i.hizliresim.com/QpoLWA.png
Ben deki takas da Citi nin malı 269 bin
Yazıyor anlamadim.
Keko vardı daha yazmıyor mu acaba
arkadaşlar kısada banvite bir şey diyemem ama orta ve uzunda hisse hakkında söylediklerimin arkasındayım...kısada da baktığımızda düşük hacimler ile düştüğünü görüyoruz...bu tür düşüşlerden sonra hisse isterse tekrardan çıkış yapabilir...bilançolar satın alınma vakitlerinde ciddi vede kalıcı çıkışlar söz konusu olacağına inanıyorum...yanlız banvit istediği anda sığ yapısından dolayı hızlı çıkışlar yapabilir...
bu aralar banvitte çok yorum yapamıyordum , bir kaç hisseye yorum yetiştiremedim dostlar...hisse şu anda elimde var mı ?? üç beş gün önce satmıştım ve kronta geçmiştim...krontta %4 zarara geçmeme rağmen daha sonra kara geçtim...sevdiğim hisseler arasında zaman zaman gidip gelebiliyorum dostlar...bazen de çakılı kalıyorum....
ben hepimize başarılar diliyorum...
Takıldı kaldı burda vay arkadaş. Diğer hisseler şaha kalktı biz burda yağmur duasına çıkmış köylü gibi bekliyoruz