Sayfa 232/872 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Endeks çıkarken endeks hissesi değil.
    Endeks düşerken endekse neden ayak uydurur anlamış değilim.. Ama anladığım şu var güzel bir dayak atmadan bize yükselmeyecek

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Endeks 600 700 puan düşerken artmışlığı da var.. tam endeksle bağımsız diycez hop beraber düşüyor. Ama çıkarken artmıyor. Var bi şeylik

3. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Ben deki takas da Citi nin malı 269 bin
    Yazıyor anlamadim.

5. Keko vardı daha yazmıyor mu acaba

6.  Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Ben deki takas da Citi nin malı 269 bin
    Yazıyor anlamadim.
    Evet citi nin 269 bin malı gözüküyor. 4 aralıkta 260 bincivarıydı sanırım. 2 gün önce almış biraz demekki.

Evet keko gözükmüyor sattı mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7.  Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Keko vardı daha yazmıyor mu acaba
     Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Evet citi nin 269 bin malı gözüküyor. 4 aralıkta 260 bincivarıydı sanırım. 2 gün önce almış biraz demekki.

Evet keko gözükmüyor sattı mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    arkadaşlar kısada banvite bir şey diyemem ama orta ve uzunda hisse hakkında söylediklerimin arkasındayım...kısada da baktığımızda düşük hacimler ile düştüğünü görüyoruz...bu tür düşüşlerden sonra hisse isterse tekrardan çıkış yapabilir...bilançolar satın alınma vakitlerinde ciddi vede kalıcı çıkışlar söz konusu olacağına inanıyorum...yanlız banvit istediği anda sığ yapısından dolayı hızlı çıkışlar yapabilir...

bu aralar banvitte çok yorum yapamıyordum , bir kaç hisseye yorum yetiştiremedim dostlar...hisse şu anda elimde var mı ?? üç beş gün önce satmıştım ve kronta geçmiştim...krontta %4 zarara geçmeme rağmen daha sonra kara geçtim...sevdiğim hisseler arasında zaman zaman gidip gelebiliyorum dostlar...bazen de çakılı kalıyorum....

ben hepimize başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Takıldı kaldı burda vay arkadaş. Diğer hisseler şaha kalktı biz burda yağmur duasına çıkmış köylü gibi bekliyoruz

Sayfa 232/872 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •