PALACİĞİMİNİN mavisinin içindeki penbe coştu :kahkah:
4461.50
Ayy inanmıyorum :rules:
https://www.youtube.com/watch?v=zFM9Jq31UEY
Printable View
PALACİĞİMİNİN mavisinin içindeki penbe coştu :kahkah:
4461.50
Ayy inanmıyorum :rules:
https://www.youtube.com/watch?v=zFM9Jq31UEY
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (5 üye ve 7 ziyaretçi)
mert45, alyel+, baba_baskan+, Culpable, DERIN
:)
Beni bilen bilir bilmeyen de zamanla öğrenir ..
Maksat muhabbet :)
Tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://youtu.be/0l2AmxRBCYE
https://youtu.be/0l2AmxRBCYE
Zor zamanlar, zor yerler, zor anlar; ek"önö"misi, coğrası, mevsimi,...
Bazen bir kedi mırlaması, bazen iki dize bir şiirden ya da bozlak en derininden... İyi geliyor.
Olmadı, masa muhabbeti :)
Güzellikler, iyilikler insana dairdir ve insana yakışır.
Disimi fircaladim....
Camdan disari baktim....
Sacimi taradim...
Yahu boyle topik mi olurmus.
Topigin adam gibi olmasini istiyorsan beni cagir gostereyim sana.
Hatta beni cagirmana bile gerek yok. Topik mudavimlerine soracagim seni mi beni mi istiyorlar, bana bir sans verecekler mi diye.
Evet sayin topik mudavimleri, topigi devralmami istiyor musunuz? Acikca soyleyin. Itiraziniz yoksa almami istiyorsunuz demek olarak kabul ediyorum, yarin ise baslayacagim.
Selam:hi:
Sn 666 siz önceden topiği devralmıştınız ama 'bu ne bea insan sürekli kendi kendine konuşur mu sıkıldım' deyip gitmiştiniz. Öyle hatırlıyorum.
Bize istikrar lazım becerebilecek misiniz? Gitmeyeceğinizin garantisini verebilir misiniz :):):)
Mert bey bu konuda çok iyi. En azından giderken bile bizlere 'bir kaç gün yokum hoşçakalın' diyor:)
Şaka bir yana.
Sanki Mert bey ve sizin aranızda bir kopukluk var gibi. Bir zamanlama hatası. Şöyle ki. O gel yaz dediğinde siz gidiyorsunuz, o size cevap vermediğinde siz zorla yazmak istiyorsunuz:)
Bunu düzeltmek lazım. Bir ilk adım yeter. Bence:)
Hep dedim yine diyorum. Çok iyi dost olabilirsiniz. Potansiyelleriniz süper. :yes::kalp:
Siz de çok iyi yakalıyorsunuz da yakaladımı bırakmıyorsunuz o fena:)
Bundan sonra bana lutfen "sayin" diye hitap etmeyin.
Ekselans ya da Kont olabilir!
Tutup birakmamak, yani "Tekrar", Maniplulasyon 101 el kitapcigindan. Insanlari manipule etmek icin "tekrar" en fazla kullanilan yontem. Kasitli yapiyorum yani, kusuruma bakmayin matmazel!
Topigini yedik :) Bir ise yaramiyordu zaten. Hangi hisseyi istiyorsun soyle derinligini atayim, belki isine yarar.
Insan bir derinlik programi alir da topige girenlere faydali olur.
Bunun üzerine biraz düşündüm:)
Sanırım nüans farkı var sizin ki ile benim demek istediğim arasında. Eğer sizin söylediğinizi doğru anladıysam üzüldüm. Fakat bunu kendinize ve başkalarına itiraf etmeniz güzel. Bir nebze de olsa vicdan azabı çektiğinizi gösterir. En güzeli yapmamanız olurdu:yes::kalp:
Bana çok yaradı ama:kalp:
Teşekkür ederim:yes:
Hissede değilim. Forekste idim. Biraz yıprandım maddi manevi geri çekildim. Yatırımlarımı paylaşmama kararı da aldım artık yaparsam:) Genelde bu sitenin alt kısmında hayatla ilgili paylaşımlar yapıyorum.
Haya çok güzel ana fikirli:):):)
Güzel sohbetiniz için yine teşekkür ederim sevgili Kontum. Mavi kalpler benden size:)
Mert bey size de sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yazmıcam dedim yazdım kusura bakmayın. Sevgiler:)
Hoşçakalın:wave:
Kendi kendini alintilamasindan iyidir herhalde, bence yaz topigine. Blofumu de gordugune gore ben de yazamiyorum, olup gidecek topik.
Senelerce hissede canimizi cikmis, milyon tane sey gecirmisiz, bana "sayin" diye hitap ediyordu hala arkadas. Ben de "sayin" demeyeceksiniz, ekselans ya da kont diyeceksiniz diye cikismistim: https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post4510382
"Earl" gibi siralamada en usttekileri de secmedim ki Sosyopat/Psikopat listemizdeki birkac maddeyi yanlislikla tiklatmayalim!
Yani Mert bey gelip bizi sopayla kovalasa yeridir:):):)
Yazicam, yazmicam, yok yok gidiyorum daha gelmem. Ayy yine yazdim ama bu defa sondu:) Hadi bunu da yazayım öyle son olsun..
Alemiz ya:)
Biraz adrenalin bünyeye iyidir diye teselli ediyorum kendimi şimdilik :)
Sevgiler:hi:
Muahahaha. Yok ben hic rahatsizlik duymuyorum, ne yalan soyleyeyim matmazel.
Arada bir "rahatsizlik ettiysem ozur dilerim" vs yaziyorum ama onlar showbiz icin taktigimiz maske.
Zaten morugun klani benle bas edemez ki. Hepsini teker teker indiririm o tribunlerden istersem.
Kusup kacti galiba, topige de ugramiyor. Tamam yazmam o zaman madem cok rahatsiz etti.
Ne yazacaktin yahu. Sunu yakti, sunu kapadi. Herkezde var o ekranlar zaten, herkes goruyor. Bir de yeni 1 uye 7 ziyaretic... 1700 mesaj. Bu kadar icerigi.
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
ENGRANDMASTER, 666, baba_baskan
Hepsi de Sayın mert45 i bekliyor
Takdir etmek lazim aslinda. Adaptasyon yetenegi yuksek.
Butun mesajlar kendi kendine alintilarin dedim... hemen aradan 6 ay once yazmis olanlarin mesajlarini da alintilamaya basladi.
Hep onu yakti bunu yakti ne bos topiktir dedim... hemen siklikla ziyaretci sayilarini da koymaya basladi.
Al bak ben de yardimci olayim fikir vereyim. 4 mesajdan birinde saati de yazdigin bir mesaj gonder!
Yok yaz, rahatsizlik vermiyoruzdur. Sikayet ederler rahatsiz olsalar herhalde. Cok naziksin gercekten.
2271.25-2277.10 gordu bugun simdi 2276.75