-

Originally Posted by
alyel
ek"önö"misi
Begendim. Sizi de davet ediyorum topigime Turkish, Dardanakan, narin, Culpable, Baba, DERIN ve Rosense ile beraber. Dorymin her zaman yeri var zaten.
-

Originally Posted by
666
Itiraziniz yoksa almami istiyorsunuz demek olarak kabul ediyorum, yarin ise baslayacagim.
Evet dostlar. Son sans. Dusuncelerinize onem vermiyorum demeyin sonra. Speak now or forever hold your peace.
-
Selam
Sn 666 siz önceden topiği devralmıştınız ama 'bu ne bea insan sürekli kendi kendine konuşur mu sıkıldım' deyip gitmiştiniz. Öyle hatırlıyorum.
Bize istikrar lazım becerebilecek misiniz? Gitmeyeceğinizin garantisini verebilir misiniz 

Mert bey bu konuda çok iyi. En azından giderken bile bizlere 'bir kaç gün yokum hoşçakalın' diyor
-
Şaka bir yana.
Sanki Mert bey ve sizin aranızda bir kopukluk var gibi. Bir zamanlama hatası. Şöyle ki. O gel yaz dediğinde siz gidiyorsunuz, o size cevap vermediğinde siz zorla yazmak istiyorsunuz
Bunu düzeltmek lazım. Bir ilk adım yeter. Bence
Hep dedim yine diyorum. Çok iyi dost olabilirsiniz. Potansiyelleriniz süper. 
-

Originally Posted by
666
Begendim. Sizi de davet ediyorum topigime Turkish, Dardanakan, narin, Culpable, Baba, DERIN ve Rosense ile beraber. Dorymin her zaman yeri var zaten.
Birde son olarak şunu söylemek istiyorum. Teklifsiz, doğal, içinden geldiği gibi kendini ifade eden insanları çok severim. Samimiyetinize teşekkür ederim
Sevgiler
-

Originally Posted by
Dore
Selam
Sn 666 siz önceden topiği devralmıştınız ama 'bu ne bea insan sürekli kendi kendine konuşur mu sıkıldım' deyip gitmiştiniz. Öyle hatırlıyorum.
Bize istikrar lazım becerebilecek misiniz? Gitmeyeceğinizin garantisini verebilir misiniz

Mert bey bu konuda çok iyi. En azından giderken bile bizlere 'bir kaç gün yokum hoşçakalın' diyor

Muahahahaha. Yakaladin hemen demek. Blofu aninda goruyorsun, iyi pokerci olurmus!
-
Siz de çok iyi yakalıyorsunuz da yakaladımı bırakmıyorsunuz o fena
-
Bundan sonra bana lutfen "sayin" diye hitap etmeyin.
Ekselans ya da Kont olabilir!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri