Adam nasıl da kızıyor yaaa şuna bakın,her halinden belli burada ne amaçla olduğu,,,yazık yatırımcı kimlerin eline düşmüş,vah,vaughn,vaaaaahhhhhh ,ytd.
Printable View
Adam nasıl da kızıyor yaaa şuna bakın,her halinden belli burada ne amaçla olduğu,,,yazık yatırımcı kimlerin eline düşmüş,vah,vaughn,vaaaaahhhhhh ,ytd.
Allahsız....kitapsız....vicdansız.....2018 yılı başında yazdığın yazı....
Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.
Okuyun bu danga'nın yazısını....2017 yılları sonunda yazdığı yazı....gönderilerine bakın...elinde intema yok....başka hisse var...
Bu adama borsa alemi kafa yedittirmiş....parada kazanamıyor....parasız pulsuz....borsa manyağı olmuş....kendine insanlara verdiği zarar.....akıllara zarar...
500 tl...olacak dediği intemayı ...18. tl'den satmış....böylede bir değişik manyak..insanlara....50 tl'den hisse aldırmış....kendi ucuza satmış....bu günde elinde intama yok....intema pazarlıyor....
Ne dediğini bilmeyen manyak....gönderilerini okuyun ne kadar dengesiz ve yalancı olduğunu anlarsınız....!!!!!!
Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
Zıp...zıp'ın yazısı....!!!!!!
Sen gerçekten hasta,hem de şizofren birisin,okuduğunu da anlamayan,işine gelmeyince insanlara iftira atan ,günahkar bir insansın,her işlemin tarihi belli,çok istiyorsanogrenirsin,18,50 den sattigim kağıdın yerine başka kağıt aldığım için şu an almıyorum,ama elimde olsaydı 59 görmüş kağıdı asla satmazdım,bence mutlaka geri dönecek,ben hep kendi düşüncelerimi yazarım,tavsiye asla değildir eklerim,herkes kendisi karar verir alır almaz beni ırgalamaz.Ulen gerçekten de adın gibi pislik bi haw haw sun sen,belli.Benim için bu kağıdın değeri çok yüksekler,her zaman bu fikirdeyim,kimseye tavsiye olsun diye yazmıyorum,alan satan kendi hesabıyla yapsin,mutlaka hakettiği fiyatı görecek,zamanlaması patrona ait,bu kağıdın değerini en güzel sahibi bilir.
Gelecekte kim.haklı kim haksız herkes görür.
Bu yazıda bu meczupun yazısı.....2018 yılı...başları....!!!!!!!!
https://i.hizliresim.com/nQlYbM.jpg
günlük pasta
https://i.hizliresim.com/9aNvYN.jpg
aylık pasta
zıpzıp zıpzıp şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
884
İlk hedef 100,sonra çok daha yüksekler,ytd.
!!!!!!!!!!!!!!!!!.........?????????.......
2017 yılnda intema ile ilgili.....zıp zıp'ın yazısı.....