Sayfa 232/312 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Yıllardır kar etmemiş....temettü vermemiş....

Bundan sonra kar etme şansı olmayan.....temettü verme şansı hiç olmayan....

Peruka bülent ve oğlu tarafından içi boşaltılmış şirket....

Biz bu şirket'i batak durumuna getirdik ....hep beraber kurtaralım...1'e 9 bedelli sermaye artırımı yapalım......denilen...bu kötü zihniyetle yönetilip hiç bir zaman bataktan çıkma olmayan şirket....!!!!!!!

Dikkat edin.....!!!!!!

2. İş yatırım günden güne mal boşaltıyor dikkat edin......adamlara bedelli için para lazım...

Her an patron mal çakabilir...bunu daha önce defalarca yaptı....dikkat edin....

Öz sermayesi sıfırlamak üzere olan içi boş şirket...!!!!!!!!!!!.....

Bin lot için...9 bin tl...lazım...sermaye artırımı için...pamuk eller cebe.....

Birilerinde binlerce lot var ve onlara bedelliye katılmaları için....milyonlarca tl lazım....!!!!!!

Birlerinin enayisi olmayayın....satış var kar yok....ciro var...kar yok...!!!!

İçi boşaltılmış intema.....!!!!!!

Düşer...yükselir...

Dikkat edin son sahibi olmayın....!!!!!!

3. Mal geldikçe yukarı yapıyorlar,bir daha yerine koymayalım diye,izlenimlerimde bunu görüyorum,kaç gündür dikkat ederseniz hiç aşağı yok hep yukarı,asla tavsiye değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Mal geldikçe yukarı yapıyorlar,bir daha yerine koymayalım diye,izlenimlerimde bunu görüyorum,kaç gündür dikkat ederseniz hiç aşağı yok hep yukarı,asla tavsiye değildir.

Arkadaş sen nasıl bir adamsın ...halen aynı nakarat...bir sene önce...100 tl olacak....200 tl olacak...yetmedi 500 tl olacak dedin....

millete mal aldırdın....elinde mal olanlara sattırmadın...

ondan sonra bende mal yok dedin....gittin başka hisse forumlarında başka hisselerde yazdın....bir sene önce bu hisseyi 50 tl'den alanlar var...bir sürü laf hakaret yedin akıllanmadın...insanın bi yüzü kızarır...sen nasıl bi insansın...sende allah korkusu yokmu...sende utanma duygusu yokmu...

Geldin yine burda intema pazarlıyon...sende intema varmı...millete pazarladığın malı kendin neden almıyorsun....

Sustum sustum...yeter...hakaretin gallavisini yiyeceksin benden....!!!!!!!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Eeeeeeeee,30 sene zarar açıklamak,arkasından da%900bedelli açıklamak,milletin birikimini yalayıp yutmak herkesin başarabileceği iş değil,etik oynamak işte böyle bir şey dostlar...
    Burda bunu yazmış...daha dün...bu gün hisseyi parlatıyor...ne dediği belli olmayan dengesiz meczup....!!!!!

6. baddog baddog şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    584
    Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Sayın zıpzıp Eczyt ; Ecilc ın yüzde 29 una sahipken nasıl kasasında 1 milyarlık hissesi oluyor ?

Dostum...güvenip soru sorduğun zıp zıp denilen vatandaş....intema için 300-500 tl olacak deyip milleti gaza getirdi...sonrada ben intemayı 18.750'den satdım dedi...

Bu adama güvenipite iş yapmayın...kim bu adam zıp zıp....zıp zıp denilen bu adamın tüm göderilerini okuyun...bu adama güvenmeyin...

Bak zıp zıp....seni bir sene önce uyardım...halen aynı yerdesin......!!!!!!!!!!!!

Zıp zıp'a bir sene önce yazdığım yazı.....!!!!!!!!!!!!

7. Arkadaşlar...intemanın elinde ecyap iştiraki var iken olumlu yazılar yazdım...intem ecyap iştirakini sattı...buhar etti...şirketin içini boşalttı...şu an kayda değer iştiraki yok..şirketin içi boş....

Satış var kar yok...ciro var kar yok....temettü yok....bu şirket yatırımcı şirketi değil....

Dolandırıcı abidik gubudik şirket..hissedarlarına bir kuruş temettü vermeyen şirket...

8. Bu bana iftira atan ş..... bilo nun adamıdır,sakın inanmayın ,ben her zaman kendi görüşlerimi yazdım ve tavsiye etmediğimi de yazdım,esas bu malum bilo nın adamı hep hisseyi kötülemekten başka bir şey yapmamıştır,sakın ne benim ne onun ne de başkasının tesiri altında kalmayın,kendiniz araştırın,hisselerinize de sahip çıkın ,burası forum herkesin düşüncelerini yazması için bir yer,yazdıklarım kimseye tavsiye niteliği taşımaz,ukalalık ta istemez...beni uyarmış mış ulan haddini bil adam ol ş.......ytd.
    Son düzenleme : zıpzıp; 31-01-2019 saat: 14:19.

Sayfa 232/312 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •