Bugün almakla hata yaptık, şu an dolar 5.35 oldu,yarın endeksi siz düşünün artık
Printable View
Bugün almakla hata yaptık, şu an dolar 5.35 oldu,yarın endeksi siz düşünün artık
arkadaşlar bunların 2009 yılında bir haberleri vardı şuan bulamıyorum gyo kurulacağına dair şirkete yetki verilmişti hatta maygyo diye ama aradan yıllar geçti ve yalan oldu o haber şimdi yine gyo söylentisi çıktı umarım bu gerçek olur o haberi hatırlayan bilir ytd
Sayın Atayburak niye öyle söylüyorsunuz villa satışımız var döviz cinsinden şirket şöyle bir haber gönderse deseki satışa konu olan 67 adet villamızın tamamı şukadar euroya satılmıştır o zaman neolacak satan sattığıyla kalacak ihtimal dahilindemi evet ama nezaman orası meçhul belki yarın belki yarından da yakın ytd
Tekniğin içine etmişler hacimli düşüş iyi olmadı yarın ilk seans önemli gösterge olacak. Doların 5 tl lik psikolojik direnci geçmesi çok kötü oldu önü açıldı nerde duracağının bir belirtisi yok, eylül ayında
bu krizi bekliyordum 1 ay yanıldım.
Fed faiz artırımları var önümüzde
merkez bankası acilen faiz artırmazsa
bu doları tutamaz kimse.
Enflasyon baskısı var ülkede yaz sezonu
bu enflasyon baskısı sonbaharda bize çok pis fatura eder. Berat görevden alınmalı
Ali babacanın göreve gelmesi gerekir merkez bağımsız hareket etmeli.
Papaz iade edilim dış ilişkilerde yumşama olması gerekir aksini düşünemiyorum.
Külhanbeylilikle olmaz rasyonel hareket edilmeli . Bu yazdıklarımı unutmayın.
Benim maliyet dolar bazlı 1.50 civarı olmuştur sanırım. Ve hisse 1 lira değil. Vay anam vay. Yatırım tavsiyesi değildir.