Sayfa 233/946 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Bugün almakla hata yaptık, şu an dolar 5.35 oldu,yarın endeksi siz düşünün artık

2. arkadaşlar bunların 2009 yılında bir haberleri vardı şuan bulamıyorum gyo kurulacağına dair şirkete yetki verilmişti hatta maygyo diye ama aradan yıllar geçti ve yalan oldu o haber şimdi yine gyo söylentisi çıktı umarım bu gerçek olur o haberi hatırlayan bilir ytd

3.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Bugün almakla hata yaptık, şu an dolar 5.35 oldu,yarın endeksi siz düşünün artık
    yarından sonra da mokoko olacak gibi duruyor, kayış koptu maalesef, ahh dış güçler ahhh

4.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Forumun takip edildiğini düşünüyorum. Geçen, bedelsizle ilgili yapılan açıklama bu konudaki dayanağım.

Atayburak ın bu şekilde bilmesinin nedeni aşikar... Teknik yok, temel yok ama hep biliyor. Çünkü içeriden haber alıyor...
    endekse dolara

dünyada ulke ile ilgili söylenenlere baktın

ve sebep burayı okuyor diyorsun
    emin misin

5. Sayın Atayburak niye öyle söylüyorsunuz villa satışımız var döviz cinsinden şirket şöyle bir haber gönderse deseki satışa konu olan 67 adet villamızın tamamı şukadar euroya satılmıştır o zaman neolacak satan sattığıyla kalacak ihtimal dahilindemi evet ama nezaman orası meçhul belki yarın belki yarından da yakın ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Hocam tam ben yazacaktım sen yazdın.Bu o.ç burayı da izliyordur.Bugün satışlar ve alışlar kendinin malı.Arada kakaladıkları da vardır elbette.Ama içine etti hissenin yine..ytd..
    Tekniğin içine etmişler hacimli düşüş iyi olmadı yarın ilk seans önemli gösterge olacak. Doların 5 tl lik psikolojik direnci geçmesi çok kötü oldu önü açıldı nerde duracağının bir belirtisi yok, eylül ayında
    bu krizi bekliyordum 1 ay yanıldım.
    Fed faiz artırımları var önümüzde
    merkez bankası acilen faiz artırmazsa
    bu doları tutamaz kimse.
    Enflasyon baskısı var ülkede yaz sezonu
    bu enflasyon baskısı sonbaharda bize çok pis fatura eder. Berat görevden alınmalı
    Ali babacanın göreve gelmesi gerekir merkez bağımsız hareket etmeli.
    Papaz iade edilim dış ilişkilerde yumşama olması gerekir aksini düşünemiyorum.
    Külhanbeylilikle olmaz rasyonel hareket edilmeli . Bu yazdıklarımı unutmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Tekniğin içine etmişler hacimli düşüş iyi olmadı yarın ilk seans önemli gösterge olacak. Doların 5 tl lik psikolojik direnci geçmesi çok kötü oldu önü açıldı nerde duracağının bir belirtisi yok, eylül ayında
    bu krizi bekliyordum 1 ay yanıldım.
    Fed faiz artırımları var önümüzde
    merkez bankası acilen faiz artırmazsa
    bu doları tutamaz kimse.
    Enflasyon baskısı var ülkede yaz sezonu
    bu enflasyon baskısı sonbaharda bize çok pis fatura eder. Berat görevden alınmalı
    Ali babacanın göreve gelmesi gerekir merkez bağımsız hareket etmeli.
    Papaz iade edilim dış ilişkilerde yumşama olması gerekir aksini düşünemiyorum.
    Külhanbeylilikle olmaz rasyonel hareket edilmeli . Bu yazdıklarımı unutmayın.
    Sırf benim uykum kaçmamış anlaşılan. Film seyreder gibi dolar TL kurunu seyrediyorum. Sabah ola hayrola.

8. Benim maliyet dolar bazlı 1.50 civarı olmuştur sanırım. Ve hisse 1 lira değil. Vay anam vay. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 233/946 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •