Hayal bu ya Halk Bankasi müdürü ile papazý takas etseler ne güzel olurdu. Hayal iþte . Yatýrým tavsiyesi falan deðildir. Gece gece seneryo üretiyorum. Kayýþ koptu
Hayal bu ya Halk Bankasi müdürü ile papazý takas etseler ne güzel olurdu. Hayal iþte . Yatýrým tavsiyesi falan deðildir. Gece gece seneryo üretiyorum. Kayýþ koptu
Özündeki Þartlar nedir acaba ?
Kardeþim bizde devlet politakasý zayýf
Devlet gibi hareket etmiyoruz. Herkesin aðzýnda bir muz cumhuriyeti var valla tamda öyle hareket ediyoruz. Madem mutabakata baðlayacaksýn niye bu seviyeye getirir ekonomini bu denli hýrpalarsýn ?
Eðitim cahaleti alýr eþþeklik baki kalýr.
Bizdeki eþþeklik 3 dünya memleketlerde yok.
Doksan küsürlük Cumhuriyet olmuþsun halen sanayin iþlemiyor halen üretmeyim tüketmeyen toplum olmuþsun.
Bize herþey müstahak, ben bile artýk bu ülkeden bir halt olmaz diyorum.
Sabah saat 7 de Ýsveçe gidiyorum ordan danimarka ve ingiltereye geçicem.
Hayatýmda Ýlk defa bir ev alýcam ilk evimide yurt dýþýnda alýyorum ne kadar manidar.
Oysa 20 yýldýr tüm mal varlýðýmý imkb ye yatýrým yapan bir vatandaþtým ama yeter artýk . Ülkeye güven býrakmadýlar saygýlar.
yine siyasi görüþlerini zýrvalamýþsýn..git siyasete atýl...çok biliyorsan ülkeyi yönet..
faiz her þeyin belasýdýr..kýsa vadede iyi gibi görünür..ama kazýðýný sonra ortaya çýkarýr,faiz düzenini savunmak bir ekonomiste veya müslümaným diyen insana her þartta yakýþmaz...faiz artmayacak..artýrdýðý zaman merkez bankasýna çok kýzýyorum..þuanda hiçbiþey olmaz..ama artýrýrsan ellerinde oyuncak olursun..geçmiþ hükümetlerde bu düzeni gördük..vatandaþta çok düzüldü..çýkarmak isteyen dolarý çýkarsýn..spekülatif bir çýkýþ bu..fed oyunu..faizi artýrýyor..yakýnda altýnda kalýr.yaptýðýna piþman olur..olan amerikan halkýna olur..
ali babacan gelmez..tayyip temizlediði insanlarla zor çalýþýr...ali babacanda feto ayaðý var heralde..tayyip iþini bilir..amerikayla iþi yumuþatacaðýz diye bizim yumoþ olmamýza gerek yok..kasým amerikan seçimlerine kadar amerika çatacak yer arýyor..seçim oldu mu kuzu sarmasý olur..brnson falan hikaye olur..eðer deðiþtireceksek feto var baþta..türkiye istediðini istesin...o kadar deðerliyse...türkiyeyi gücü göstermeli yani..
Yer Ýmleri