Bu arkadaşımız yeni ama en iyi yorum yapanlardan.(kargaşa çıkarmayın,sürekli at yarışı anlatan spiker gibi al-sat vs de yazmayın bu adları geçen kişileri takip edin kazanmanız için daha faydalı olacaktır.)
YTD
Printable View
Cok guzel puslu bir ortam var hersey musait kardesim.
Arastirmadan faaliyet raporlarini detayli okumadan atlayan bayagi kisi olmustur.
Simdi burdaki kardeslerime tek soru soracagim ben bunun ustune kurdum stratejimi ondan izlemiyorum diyorum ve gunici bayagi makara yaptim.
Sizce bu tahtayi yapan agir abi de kac lot var?2.80 4.80 2.80 hareketi niye yapildi?sizde halka acik kisminin tahmini yuzde 80 i olsa cagriya oynasaniz ortalama fiyati kaca cekersiz?bu sorunun cevabini tahmin edebilen benden Izmir'de Kelle Halil'de alkollu ayranli adanali cigerli yemege davetlidir.
Cok fazla yazmayalim kimseyi etkilemeyelim
Borsa zor istir rezil de eder vezir de.su ana kadar hep vezir olduk rezil olmamak dilegiyle herkese bol kazanclar
kibarca sorduk,üstüne bedava akıl aldık:p
Muhtemel isim hakkı ..fanatik ve posta için 10 m ve 30 m dolar eder diye düsunuyorum..gayrimenkuller 80 m dolar desek...kasada 30 m dolar desek...7-8 m dolarda istiraki girisim sermayesi olsun...toplamda 150_160 m dolar asgari beklentim var...6 tl den düsuk cağri beklemiyorum...üst marjim ise 250 m dolar...o zaman da 10 tl cağri beklerim....ortalama 8 tl ye fit olurum....8 tlye cagrilan hissenin borsa fiyati 10 tl olur zannimca...tabi şirket tum varliklari ile satilirsa...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha bugün açıklama yapmışlar yüzde 7 lik kısmı devretmeknicin h3sapladim arkadaşlar 5.2 dolara aldığı hisseyi sizce ne kadara devreder almanlar zarar eder kesin...
Yatırım tavsiyesi değildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satacaklari hisseler doğan tv hissesi...dohol u ilgilendirir...ve sanirim satistan ziyade geri iade gibi birşey olacak...çok net olmamakla beraber dohol icin pek olumlu olduğunu sanmiyorum...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.