Sayfa 233/548 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satış fıyatları belli olursa haftaya bu tartışmaların yerini "çağrı fiyatına verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatından ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacağımız en önemli konu şuan.

Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleşirse cagri fiyati 10 ila 12 arasında olacak. Dış piyasaların borsanın doholun hurgz nın ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Doların yükselişi kağıda olumlu yansır.

Satış fiyatı 1.1 milyar usd burada anlaşmışlar önemli kısmı bitmiş. Şimdi oturup hangi firmaya ne yazacağız hesabı yapıyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açıklık oranı en düşük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açık olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çağrı maliyeti en düşük olacak kagit halka açıklık oranı dusunuldugunde. Haftaya bu iş netleşmis olur. Hedef çağrı fiyatı tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kıbrısta olsun ;)
    Bu arkadaşımız yeni ama en iyi yorum yapanlardan.(kargaşa çıkarmayın,sürekli at yarışı anlatan spiker gibi al-sat vs de yazmayın bu adları geçen kişileri takip edin kazanmanız için daha faydalı olacaktır.)

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu geri alım üzerinden yola çıkılırsa çok para eder ama üzerinden 5 yıl geçmiş Milliyet ve Vatan gazetesi daha önce satılmış şartlar değişmiş.
    Bu topikte kargaşa çıkarmayın sn.Borsavizyon sn.Diablo ve sn.Bist100 takip edin.(eski ortak bu arkadaşlar)

YTD
    Cok guzel puslu bir ortam var hersey musait kardesim.
    Arastirmadan faaliyet raporlarini detayli okumadan atlayan bayagi kisi olmustur.
    Simdi burdaki kardeslerime tek soru soracagim ben bunun ustune kurdum stratejimi ondan izlemiyorum diyorum ve gunici bayagi makara yaptim.
    Sizce bu tahtayi yapan agir abi de kac lot var?2.80 4.80 2.80 hareketi niye yapildi?sizde halka acik kisminin tahmini yuzde 80 i olsa cagriya oynasaniz ortalama fiyati kaca cekersiz?bu sorunun cevabini tahmin edebilen benden Izmir'de Kelle Halil'de alkollu ayranli adanali cigerli yemege davetlidir.
    Cok fazla yazmayalim kimseyi etkilemeyelim
    Borsa zor istir rezil de eder vezir de.su ana kadar hep vezir olduk rezil olmamak dilegiyle herkese bol kazanclar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. kibarca sorduk,üstüne bedava akıl aldık
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Muhtemel isim hakkı ..fanatik ve posta için 10 m ve 30 m dolar eder diye düsunuyorum..gayrimenkuller 80 m dolar desek...kasada 30 m dolar desek...7-8 m dolarda istiraki girisim sermayesi olsun...toplamda 150_160 m dolar asgari beklentim var...6 tl den düsuk cağri beklemiyorum...üst marjim ise 250 m dolar...o zaman da 10 tl cağri beklerim....ortalama 8 tl ye fit olurum....8 tlye cagrilan hissenin borsa fiyati 10 tl olur zannimca...tabi şirket tum varliklari ile satilirsa...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    kibarca sorduk,üstüne bedava akıl aldık
    sn İşçi74 sizin sorunuza yanıt verdim ekinde de gündüz yaşanan gereksiz tartışma hakkında genele yazdım üzerinize alınmayın lütfen.Akıl vermek ne haddime.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn İşçi74 sizin sorunuza yanıt verdim ekinde de gündüz yaşanan gereksiz tartışma hakkında genele yazdım üzerinize alınmayın lütfen.Akıl vermek ne haddime.
    teşekkürler,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Daha bugün açıklama yapmışlar yüzde 7 lik kısmı devretmeknicin h3sapladim arkadaşlar 5.2 dolara aldığı hisseyi sizce ne kadara devreder almanlar zarar eder kesin...
    Yatırım tavsiyesi değildir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Satacaklari hisseler doğan tv hissesi...dohol u ilgilendirir...ve sanirim satistan ziyade geri iade gibi birşey olacak...çok net olmamakla beraber dohol icin pek olumlu olduğunu sanmiyorum...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

Sayfa 233/548 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •