sayın hans mahsuru yoksa senin maliyetin kaç
Printable View
sayın hans mahsuru yoksa senin maliyetin kaç
1,5 ama öyle çok malım yok.. deneme maksatlı almıştım ama hayalkırıklığı yarattı.. üretimi yapmayan şirketlere yatırım yapmayı sevmiyorum.. mali verileri iyi olunca alıp tutayım dedim ama pişman etti.. malesef alıp satmayı da pek sevmiyorum.. güvendiğim hissede uzun vadede kalmayı tercih ediyorum ama yanıldığımı görüyorum her defasında
Borsada bir tane iş ahlakı olan var mi? Eğri oturup doğru konuşalım. Sizin şirketiniz bistte olsa aklınızdan katakulli yapmak geçmez mi? Bu bi oyun olur sizin icin hırs yaparsınız. Eğlenirsiniz hatta. Turkiyede dolap çevirmeyen bist şirketi var mi? Aselsan derdik belki ama o hepsinden beter çıktı. Demen o ki buna fırsatı spk vermeyecek. Ama o da dolap dönmesini istiyor yoksa yabancının sıcak parası gelmez. Ya da nemalanmazlar. Abd nin yada ozellikle ab nin böyle şeylere ihtiyacı yok.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Şeytan diyor ki git abd avrupa borsasına bas parayı. Hisseden kar yapamazsan dolar euro artışından kar yaparsın. Ama işte şeytan uymamak lazım.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Var olmasına var da şahsım adına salaklık yapıyorum her defasında.. egeen, şişe, soda gibi her sene karlılığını düzenli olarak artıran sağlam ve güvenilir şirketler var.. hisse fiyatları da yıllar boyunca istikrarlı olarak artıyor.. suçu birazda kendimizde aramalıyız galiba.. aç gözlülüğümüzden mi nedir bilmiyorum ama çok prim yapacak diye ahlaksız şirket sahiplerinin oyuncağı oluyoruz
Günaydın, 6 gündür hissesi paraşütsüz düşenler.