Sayfa 234/976 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. sayın hans mahsuru yoksa senin maliyetin kaç

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın hans mahsuru yoksa senin maliyetin kaç
    1,5 ama öyle çok malım yok.. deneme maksatlı almıştım ama hayalkırıklığı yarattı.. üretimi yapmayan şirketlere yatırım yapmayı sevmiyorum.. mali verileri iyi olunca alıp tutayım dedim ama pişman etti.. malesef alıp satmayı da pek sevmiyorum.. güvendiğim hissede uzun vadede kalmayı tercih ediyorum ama yanıldığımı görüyorum her defasında

3.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Yanlış anlama dayı bey, seninle polemiğe girme gibi amacım yok.. şahsi gözlemlerimi paylaşıyorum.. bu arada iş hayatından öğrendiğim en önemli şey, değerlendirme yaparken şirket sahiplerinin/yöneticilerinin ahlakının birincil önceliğe sahip olduğu.. adamın iş ahlakı ve namusu zayıfsa şirketinin güçlü olmasının bir şey ifade etmediğini tecrübe ettim.. hele SPK denilen uyduruk kurumun yasadaki görevi olan yatırımcının haklarını korumak yerine hisse sahiplerinin manipülasyonlarına çanak tuttuğu bir piyasada iş ahlakının varlığı daha da önem kazanıyor.. bedelli yapıp yeni işlere girerek karlılığını artırması beklenen bir şirketin hisse fiyatının 2�lerden 1�lere gelmesini nasıl açıklayacağız.. SPK denilen kuruluş yasasına aykırı işleyen bir kurum bu durumu sorgulamıyor bile..
    Borsada bir tane iş ahlakı olan var mi? Eğri oturup doğru konuşalım. Sizin şirketiniz bistte olsa aklınızdan katakulli yapmak geçmez mi? Bu bi oyun olur sizin icin hırs yaparsınız. Eğlenirsiniz hatta. Turkiyede dolap çevirmeyen bist şirketi var mi? Aselsan derdik belki ama o hepsinden beter çıktı. Demen o ki buna fırsatı spk vermeyecek. Ama o da dolap dönmesini istiyor yoksa yabancının sıcak parası gelmez. Ya da nemalanmazlar. Abd nin yada ozellikle ab nin böyle şeylere ihtiyacı yok.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

4. Şeytan diyor ki git abd avrupa borsasına bas parayı. Hisseden kar yapamazsan dolar euro artışından kar yaparsın. Ama işte şeytan uymamak lazım.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Borsada bir tane iş ahlakı olan var mi? Eğri oturup doğru konuşalım. Sizin şirketiniz bistte olsa aklınızdan katakulli yapmak geçmez mi? Bu bi oyun olur sizin icin hırs yaparsınız. Eğlenirsiniz hatta. Turkiyede dolap çevirmeyen bist şirketi var mi? Aselsan derdik belki ama o hepsinden beter çıktı. Demen o ki buna fırsatı spk vermeyecek. Ama o da dolap dönmesini istiyor yoksa yabancının sıcak parası gelmez. Ya da nemalanmazlar. Abd nin yada ozellikle ab nin böyle şeylere ihtiyacı yok.

Var olmasına var da şahsım adına salaklık yapıyorum her defasında.. egeen, şişe, soda gibi her sene karlılığını düzenli olarak artıran sağlam ve güvenilir şirketler var.. hisse fiyatları da yıllar boyunca istikrarlı olarak artıyor.. suçu birazda kendimizde aramalıyız galiba.. aç gözlülüğümüzden mi nedir bilmiyorum ama çok prim yapacak diye ahlaksız şirket sahiplerinin oyuncağı oluyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku

yanlış, hayır benim aklımdan zerre miktar katakulli yapmak geçmez. kılı kırk yararım yüreğiimi allah biliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku

Yatırımcılarımla büyümeyi tercih ederim. Stratejik düşünüp kısa vadeli çıkarların peşinde koşmazdım.

8. Günaydın, 6 gündür hissesi paraşütsüz düşenler.

Sayfa 234/976 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •