Taban olabilir mi? :whistling:
Printable View
Taban olabilir mi? :whistling:
Esozcan abi! Farkındaysan teknikçileri ters köşeye yatırması ile meşhur bir hisse. Herşey olumluyken bir anda ters yapabiliryor, ümitler bittiği anda da ümit veriyor.
Normal şartlarda soğutması güzel olur, katılırım fakat soğutmadan yol alması tercihim olur. Tek sıkıntı hafta sonu kuşlu sitede bazı yüzbin takipçili tiplerin yıkama yağlama çabalarının olması işkillendiriyor. Bunlar her ne zaman yağlasalar tersi oluyor. Bir kere de tutar umarım. Ytd
İstenileni yapmasa da kötü de kapamıyor namıssız! Geçen yazdığım rakamları güncellemicem dirençleri destek yaptığını bugün onayladığını varsayarsam. Üstte haftalık 1837, günlükte ise 1858 dirençler mevcut.
Ha oraya gelse ne gelmese ne! Çok mu sevincez elbette hayır. Şimdiye kadar dip ve zirvesinin ortalamasını alsak bile 20 civarı olması gereken yerde bile değiliz. Ytd
spenc hc, herkes dilediğini yapabilir... sadece petkm taşımıyorum... bizden habersiz de giderse çok önemli değil.. beyaz mendil sallarız olur biter.. ancak 55 günlük pembe üzerinde 1 gün geçirmesi bile 7 indikatörü olumlu yönde etkiledi... kapanış 18.18.. bu ve bunun üzerinde kaldığı sürece olumlu görüntü devam eder.. bu durumda 18.61 - 18.00 (turkuaz) - 17.74 aktif rol üslenir..
18.91 otobana çıkış gişesi...
2 nolu turkuaz kırılırsa, yataya dönecek olan 3-4 nolu kırmızı, pembe 17.31 aktif hale gelir ve en uygun alım yeri olur..
https://i.hizliresim.com/q4fte8t.png
yukarıdaki yorum haftalık olmakla birlikte kısa vade al sat yapacaklar için.. uzun vade taşıyanlar için aşağıdaki birlikte hareket eden 2 indikatör yeterli olur.. (yukarıdaki grafikte de ikiz adı ile bulunan roza ve leylak indikatörler )birliktelikleri bozulmadıkça güven içinde mal taşınır.. grafik çok karmaşık gelebilir diye ayrı gönderdim.. ben yine de al sat işlemlerime son vermek için tüm indikatörlerin üzerinde duran yeşil kul yutmazın aşağı çaprazını beklerim..
cümlesinin kazancı bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/1culvgj.png
Esozcan hc emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için.