Sayfa 236/274 İlkİlk ... 136186226234235236237238246 ... SonSon
Arama sonucu : 2191 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Yanlış anlama olmasın hep tahtaciya sitem ediyormuş gibi düşünülmesin, napsın herifte ekmeğinin peşinde bir ileri iki geri ne kopartırsak artık deye saldım çayıra mevlam kayıra modunda takılıyor.şirket sürekli kâr yazsa, düzenli temettü dağıtsa herifte fiyatı buralarda tutmaz zaten.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sonunu düşünen kahraman olamaz. Polat Alemdar.
    Bindik bir alamete gidiyoz gıyamete amaneyy

https://youtu.be/yYPb47podLM?si=HRK4e8a-giM7O0_6
    Hamdım Piştim Yandım

3. https://www.borsaningundemi.com/habe...glandi-1861869

Ben işini pek iyi yaptığını düşünmüyorum. Özellikle 9300-11000 endeks hareketinde hele hiç. Her zaman bu kafadaydı. Ama o eski piyasa biteli çok oluyor. İŞFİN vardı yılını hatırlamıyorum 0,9 en son deli olup 1,1 a vermiştim. O zaman yeterli tecrübeye sahip değildim. Biz alışmısız kanuna nizama uymaya dürüst olmaya arka planda dönen dalga dümen o kadar da olmaza ; olsa da SPk ne iş yapar diyorduk. Paranla yaşayıp öğrendiğin tecrübenin değeri ölçülmez bu işlerde. Biz buna pahalıya edinilmiş tecrübe diyoruz.

Burada yazmaya başlarsam tahtacı hergün viski şişesinin dibini görür sızar öyle uyur. Oluşan teknik analizde işini hiç iyi yapmadığı bariz görünüyor bugün itibarıyla. Ha 17 e yine mi verir. Şu ana kadar uyanamayanları da üşüştürür başka da bir işe yaramaz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-08-2025 saat: 00:33.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.borsaningundemi.com/habe...glandi-1861869

Ben işini pek iyi yaptığını düşünmüyorum. Özellikle 9300-11000 endeks hareketinde hele hiç. Her zaman bu kafadaydı. Ama o eski piyasa biteli çok oluyor. İŞFİN vardı yılını hatırlamıyorum 0,9 en son deli olup 1,1 a vermiştim. O zaman yeterli tecrübeye sahip değildim. Biz alışmısız kanuna nizama uymaya dürüst olmaya arka planda dönen dalga dümen o kadar da olmaza ; olsa da SPk ne iş yapar diyorduk. Paranla yaşayıp öğrendiğin tecrübenin değeri ölçülmez bu işlerde. Biz buna pahalıya edinilmiş tecrübe diyoruz.

Burada yazmaya başlarsam tahtacı hergün viski şişesinin dibini görür sızar öyle uyur. Oluşan teknik analizde işini hiç iyi yapmadığı bariz görünüyor bugün itibarıyla. Ha 17 e yine mi verir. Şu ana kadar uyanamayanları da üşüştürür başka da bir işe yaramaz.
    Teknik kısmına uymuyor kısmına uzun vadede katılırım ama yakın zamanlamalarda gayette iyi teknik işliyor kanımca ya da kendi adıma.
    Lakin vadelicisi, günlükçüsü vs si eksik olmadığından ne yukarı ne de aşağı yırtamıyor (özellikle bu süreçte)
    Bariz bir sıkışma var, neden mi? 10 20 yi, 20 50 yi, 50 100 ü kırsada rakamlar birbirine çok yakın 100 ün 200 ü kırmasına meyletmişler ama hala oyalıyor.
    Kötüyü gösterdikleri Bilanço sonrası yine her zaman olduğu gibi inen ve binenlere bakıyorlar diyecemde diyemiyorum. Çünkü gitmiyorlarsa uzuncu bekleyenler niye gitsin şimdiye kadar ne almışta gitsin.
    Haliyle giden kimsede yoksa gelen de varsa bu sıkışma bir tarafa patlar ya da yine yatayda bıktırmayla uğraşırlar.
    Bilançoların gelmesi hele bir bitsin, sürünen sektörlerinde sırası gelir elbet, döngüsel durumlar sebepli. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

günlükte her ne kadar 18.04 direnci üzerinde kapanmış ve 17.94 desteği üzerindeki güvenli bölgede keyif yapıyor olsa da olası 4-5 günlük yatay aşağı bir düzeltme, teknik görünümünü daha da olumlu hale getirebilir.. benim olası senaryom bu şekilde.. ancak haftalıktaki 55 günlük (18.10) pembeye gönlüm sende demiş.. kısaca haftalıkta 18.10 üzeri, güzel altı üzer (yerine biraz bekletebilir)diyebiliriz..
    iyi çalışmalar...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

bu arada kul yutmaz yeşili, haftalıkta istifini bozmadan yatay durmaya devam ediyor.. yeşil beyaz ayrı (olumsuz) dururken turkuaz ise leylak içinden çıkarak olumlu bir sinyal verme çabası içinde.. yeşil aşağı çapraz atıp beyaz ile birleşmeden bu çabalar genelde beyhude çıkar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Azerbaycan ve Ermenistan arasında 8 Ağustos cuma günü yapılan tarihi anlaşmanın hisse üzerinde yarın olumlu etkisi olur mu, tavan olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 236/274 İlkİlk ... 136186226234235236237238246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •