Yabancı ortağın ayrılacağı söylentisidir gidiyor. Nerde yazıyor bu sn erdi
Printable View
Adamlar dediki çıkmıyor , burda yazıyı da paylaştım emaile gelen.
Sn. RLC ben daha önce rekabet kurumuna uapilan basvuruya istinaden soyledim lakin tekrar baktim orada hisse yapisi degismeden sadece yonetim kontrolü sabanciya gececegi yaziyormus. Benim okudugum kaynakta sanki hisse yapisi degisecekmis gibi lanse etmisler.
Evet, yabanci firma ile ortaklik devam ediyormuş.
Aynen öyle sn erdi. İşmene devam ediyor musunuz?:)
İsmen'de benim iki pozisyonum vardı. Biri içinde Akgrt ve baska hisselerin de oldugu uzun vadeli pozisyonum öteki de kendimce yüklü girdigim orta vade portföyüm. Temettuden sonra orta vadeli olani satip çelik ile ilgili baska hisseye gectim, ama ismen uzun vadeli portfoyumde her zaman olacak.
Akgrt ile ikisini aslinda bir cok yonden birbirine benzetiyorum. Oz kaynak karliligi - temettu verimleri - borc durumlari - nakit akislari - finansal olarak ucuz olmalari vs. Ben bu iki firmayi da çok begeniyorum .
Hayırlısı olsun sn. Erdi.
İşmenle yollarımı 20.7 den ayırdım. Şu an 2 kağıttayım. Akgrt ve deva. İkisi ya orta vade olacak yada çok uzun vade. Kısa vade hedeflerim gerçekleşirse olaki manyaklamasına bir durum, portföy çeşitlendiririm. Ama 2 sindende memnunum, acayip uyuz olsalarda. Belki bir gün işmene dönerim. Sağolsun çok kazanırdı.