Sayfa 238/327 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Alıntı Originally Posted by erdi Yazıyı Oku
    Nasıl bu fiyatlarda ve bu finansallarda kaldığını merak ettiğim 2 şirketten biri. Diğeri de bir aracı kurum.
    Son 5 yılda düzeltilmiş fiyatlara göre sigorta şirketleri içinde en iyisi. Hem temettü olarak hem de getiri olarak.
    Maalesef banka finansallarında işlem görüyor neredeyse.
    Bakalım yabancı ortak ayrıldıktan sonra da bu temettü geleneği devam edecek mi ?
    Her ay düzenli aldığımdan bu fiyatlarda kalması işime geliyor açıkcası. Yüklü alım girdiğinde terste bırakıyor anında. O yüzden bu kağıdı düzenli olarak, belirli aralıklarla almak daha iyi.
    Yabancı ortağın ayrılacağı söylentisidir gidiyor. Nerde yazıyor bu sn erdi

Adamlar dediki çıkmıyor , burda yazıyı da paylaştım emaile gelen.

3. Sn. RLC ben daha önce rekabet kurumuna uapilan basvuruya istinaden soyledim lakin tekrar baktim orada hisse yapisi degismeden sadece yonetim kontrolü sabanciya gececegi yaziyormus. Benim okudugum kaynakta sanki hisse yapisi degisecekmis gibi lanse etmisler.
    Evet, yabanci firma ile ortaklik devam ediyormuş.

Aynen öyle sn erdi. İşmene devam ediyor musunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Aynen öyle sn erdi. İşmene devam ediyor musunuz?
    İsmen'de benim iki pozisyonum vardı. Biri içinde Akgrt ve baska hisselerin de oldugu uzun vadeli pozisyonum öteki de kendimce yüklü girdigim orta vade portföyüm. Temettuden sonra orta vadeli olani satip çelik ile ilgili baska hisseye gectim, ama ismen uzun vadeli portfoyumde her zaman olacak.
    Akgrt ile ikisini aslinda bir cok yonden birbirine benzetiyorum. Oz kaynak karliligi - temettu verimleri - borc durumlari - nakit akislari - finansal olarak ucuz olmalari vs. Ben bu iki firmayi da çok begeniyorum .

İsmen'de benim iki pozisyonum vardı. Biri içinde Akgrt ve baska hisselerin de oldugu uzun vadeli pozisyonum öteki de kendimce yüklü girdigim orta vade portföyüm. Temettuden sonra orta vadeli olani satip çelik ile ilgili baska hisseye gectim, ama ismen uzun vadeli portfoyumde her zaman olacak.
    Akgrt ile ikisini aslinda bir cok yonden birbirine benzetiyorum. Oz kaynak karliligi - temettu verimleri - borc durumlari - nakit akislari - finansal olarak ucuz olmalari vs. Ben bu iki firmayi da çok begeniyorum .
    Hayırlısı olsun sn. Erdi.
    İşmenle yollarımı 20.7 den ayırdım. Şu an 2 kağıttayım. Akgrt ve deva. İkisi ya orta vade olacak yada çok uzun vade. Kısa vade hedeflerim gerçekleşirse olaki manyaklamasına bir durum, portföy çeşitlendiririm. Ama 2 sindende memnunum, acayip uyuz olsalarda. Belki bir gün işmene dönerim. Sağolsun çok kazanırdı.

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun sn. Erdi.
    İşmenle yollarımı 20.7 den ayırdım. Şu an 2 kağıttayım. Akgrt ve deva. İkisi ya orta vade olacak yada çok uzun vade. Kısa vade hedeflerim gerçekleşirse olaki manyaklamasına bir durum, portföy çeşitlendiririm. Ama 2 sindende memnunum, acayip uyuz olsalarda. Belki bir gün işmene dönerim. Sağolsun çok kazanırdı.
    Akgrt zaten zor kagit ,siz yanina Deva'yı da koyarak combo yapmissiniz

Akgrt zaten zor kagit ,siz yanina Deva'yı da koyarak combo yapmissiniz
    Parada zor jağıtlarda kazanılır dostum. Şirketler iyi yönetildikten sonra bize düşen sabırla beklemek. Gerisi nasip

Sayfa 238/327 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •