Anadolu sigorta 27 kuruþ temettü daðýtacak
Aksigorta 1 TL yani 4 misli temettü daðýtacak
Dört katý daha fazla temettü daðýtacak aksigorta tebrik etmek lazým Sabancý grubuna
Ortak takdire þayan bir temettümüz var gerçekten. Akgrt ekibini tebrik ediyorum. Ayrýca ageas bizden öyle bir memnunki avivsa paylarýný da alýyor. Bu noktada dikkat çekici. Bende dün yeter bu kadar akgrt ama azcýk daha aldým diðer kaðýtlardan çýkýp. Dün finanssl raporlarý ve andgr ffaaliyet raporunu okudum. Evet finansal zarar yazmýþýz. Ama ansgr de yazdý. Kur düþüþü etkiledi. Karýmýz full faaliyet karý. Finansal zarar geçici bir durum. Ýþ yatýrým 2021 net karý 540 milyon bekliyor. Allah bereket versin. Karýný paylaþan akgrt ye teþekkürü bir borç biliyorum. Finansal özgürlüðü elde ettiren bir þirket, diðerlerinden de ne gelirse artýk.
Anadolu sigorta bu hisseyi baskiliyor
O gitmeyince bu da gitmiyor sanki
Yada baþka bilmediðimiz hususlar var
Pandemi dediler gýda ilaç þirketleri þöyle böyle olacak dendi bilançolarý içler acýsý
Selçuk ecza geçen seneki karý bile yok
Normalde 5.6 civarýnda olmasý lazým
12 13 de islem görüyor
Selçuk kadar kar açýklamýþ iki misli kar veren aksigorta 10 u geçmiyor.anadolu sigorta da kar olarak Selçuk eczacý ilaç tan fazla kar var
Gitmiyor kardeþim
Bunun dýþýnda bedelli açýklamýþ kasasý boþ þirketler her gün tavan oluyor
Bu baský nedir?
Þimdi elin yabancýsý gelecek silip süpürecek tahtayý o zaman göreceðiz tahta sahiplerini
Yer Ýmleri