bu arada link ,teknosa,aselsan...v.b hisseler bu gün tekrardan hareketli...bu hareketliliğin bize de yansıması ihtimali var...aslında çok aşırı düştüğü için ileriki günlerde datagate çıkışlarda başrol oyunculuğuna soyunabilir..
Printable View
bu arada link ,teknosa,aselsan...v.b hisseler bu gün tekrardan hareketli...bu hareketliliğin bize de yansıması ihtimali var...aslında çok aşırı düştüğü için ileriki günlerde datagate çıkışlarda başrol oyunculuğuna soyunabilir..
Harekette 2. dalga hazırluğı var 4.70 - 4.85 görülebilir.
Seçim sonrası borsa ve dolar yorumlarım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post2316142
Ben dgatenin artık sürecini tamamladığını bariz bir operasyon yediğini sıranın despec olduğunu söylüyorum.
Bu dediklerimin herhangi bir tekniği veya temeli yok olduğundan itibar etmeyiniz.
İş yatırım 339.000 lotla en iyi alıcı.
sonunda seçim belirsizliğinin bitmesi ile aşırı düşmüş datagateye alış iştahı geldi..bu hükümet yine büyüme politikaları sürdürmeye devam edecektir...bu durumda cep telefonu ve tablet bilgisayar piyasası tekrardan canlanarak datagatenin bilançolarında düzelmeler sağlayacaktır...
17 lere kadar boşuna çıkmadı,,,bizim bilmediğimiz bir beklenti ile çıkmış,,daha sonra beklenti ertelendi ise 4 lere kadar gelmiş olabilir.
Şimdi tekrar ayni hareketi neden çekmesin diyorum.
yanlız ağırlıklı ortalama 4,54 seviyelerinde kaldı...yani umarım gevşemez...geçmiş günlerde de düşük hacimler ile düşen hisselerin olası alış tepkisi sert olur demiştim...şu anda bu sertliğin nedeni daha önce çok düşük hacimler ile sert düşmesi idi..şimdi olay tersinden işlemeye başladı...
verdim gitti
Tavana doğru gidiyor eee artık zamanı gelmisti
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende yanlış yerden trade ettim dostlar...maliyetim 5,73 idi ama ben geri gelir korkusu ile 4,83 ortalama ile verdim....:(
oysa sürekli ne olursa olsun satmayacam diyordum..bir kaç gündür yukarı çıkıp inince biz de biraz trade yapalım demiştik....artık benden alanlar hayrını görsün diyorum...yapacak bir şey yok...uygun yerden yakalarsak tekrardan girmek isterim bakalım nasip ne olacak ??
ayene atladım dostlar
tavan 5.29 birşey kalmadı:)
Tavana az kaldı herşey mümkün dostlar...
5,24 dahi görülmüş....sadece 5 kademe daha çıkmayı başarabilseydi tavan olacaktı...bakalım kalan dakikalarda neler yapabilecek ??
patron epeyce aldı sanırım...
Çok hızlı hareket ediyor bir anda 5 10 bir anda 502 oluyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 10 u bir türlü kırdırmıyor YTD
bu arada endeks de gevşedi...hisseyi gevşetebilirler de dikkatli olmak lazım...tavan hırsıyla bilinçsizce atlamamak lazım..
Yine 5 10 a yapıştı kır artık şurayı YTD
Bu sefer 5 10 u kırdı ama kalıcı olamadı inşallah kapanışa doğru kötü sürpriz yapmazsa güzel kapatacağa benziyor YTD
Hacı ne ettim sen bu kadar bir anda alınır mı hisseyi dibe ittirdin YTD
insan izlerken heyecanlanıp kendini kayıp ediyor dostlar...arkadaş da öyle oldu sanırım...umarım bu gün tavan olur...
Evet spek gün boyu al sat aşağı yukarı yaparak hisseyi 2 kere tavana yaklaştırdı burada da yeni arkadaşları mallandırıp 5 altına indirdi YTD
Hedefim yüksek, sonuçta RTE destekli bir hisse, ama biraz acele olmuş ama, beklemeye devam....
Bugün 5 civarı kapasın şükredelim tavana giden hissenin dengesini bozuyor spek de salak ya sana kolaydan para kazandıracak vay arkadaşım nasıl insanlar var YTD
5.17 kapatır.....
He he bekle 5 17 yi çok biliyorsun ya tavandan aldığından belliYTD
Spek sana 5 29 dan 24bin lotu vermiş senin gibiler satmadan gider mi senin yüzünden günümüz zehir oldu bi bitmiyorsunuz ki gidene zıplayıp duruyorsunuz YTD
olur kardeşim bekleyen kazanır. dert etme...15 lerden geldi buraya
Kusura bakmayın arkadaşlar kendimide sizide zarara uğrattım, ama hedef yukarı, bu aralar hep zarardayım nedense....
maliyeti 15 olanlar var...moral bozmak yok...yarın dahi yukarıya bir atak yapacaktır en kötüsü yarın verir kurtulur...öyle büyük bir sorun yok bence...
Bak bakalım hisse nerden kapamış yarın hisse %10 civarı artacak ki zararını anca kurtarırsın spek aşağı yukarı yapa yapa hisseyi götürüyordu baktı tavandan alan var hop malı onlara bıraktı hisseyi %10 civarı aşağıya çekti sen satmadan hisseyi çıkartır mı koçum sen daha çok beklersin spek de seni bekliyordu YTD