Sayfa 116/347 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 921 - 928 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. bu arada link ,teknosa,aselsan...v.b hisseler bu gün tekrardan hareketli...bu hareketliliğin bize de yansıması ihtimali var...aslında çok aşırı düştüğü için ileriki günlerde datagate çıkışlarda başrol oyunculuğuna soyunabilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Harekette 2. dalga hazırluğı var 4.70 - 4.85 görülebilir.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Harekette 2. dalga hazırluğı var 4.70 - 4.85 görülebilir.
    4 lerden 17 lere götüren spekülatörün tekrar nabız yoklaması lazım,,,seçimden sonraki şartların uygun olup olmayacağını bekliyor olabilir.
    Neticede çok karlı şirket,,,bir de bir hikayeyi arkasına alırsa,,"N" formasyonunu neden yapmasın.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Seçim sonrası borsa ve dolar yorumlarım

http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post2316142

5. Ben dgatenin artık sürecini tamamladığını bariz bir operasyon yediğini sıranın despec olduğunu söylüyorum.
    Bu dediklerimin herhangi bir tekniği veya temeli yok olduğundan itibar etmeyiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Ben dgatenin artık sürecini tamamladığını bariz bir operasyon yediğini sıranın despec olduğunu söylüyorum.
    Bu dediklerimin herhangi bir tekniği veya temeli yok olduğundan itibar etmeyiniz.
    15 16 lar nere 4,80 nere...harekete başlar umarım

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    4 lerden 17 lere götüren spekülatörün tekrar nabız yoklaması lazım,,,seçimden sonraki şartların uygun olup olmayacağını bekliyor olabilir.
    Neticede çok karlı şirket,,,bir de bir hikayeyi arkasına alırsa,,"N" formasyonunu neden yapmasın.
    Haydi bastır dgate.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

İş yatırım 339.000 lotla en iyi alıcı.

Sayfa 116/347 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •