https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd99a9b68f.jpg
Printable View
Ya tarafsiz bakin futbol forumu degil bu..bunu yapanlar stadta diger taraftarlarda yanindaydi durdurmalari gerekiyordu...yapilan sey rezaletti savuncak sey yok.dakika 10 da neye tahrikboldun da kornerde saldiriosun...polis bunlari bulmali egeer fenerli degilse ceza gelmeyebilir ama fenerliyse 10 mac bile ceza gelir..buda bizim hissemize olumsuz yarin olmsuz etki edecek...burda yok senol numara yapioe yok sole yok bole.65 yasinda adamin kafasina bisi gelirse beyin kanamasi olup olebilir bukadar basit degil..artik boyle seyler olmasin yapanlar stada alinmasin..olan yine bize oldu
Trabzonspor açıklama yapmış :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29deb9814c.jpg
Bgn o aptal taraftarlar olmasa maci yenmistik yrn 36 di kaat
Bencede derin bisiler olabilir...gundem degistirmeknicin birileri yapmis olabilir...ama anlamadgm ulan volkan bile yapmayin dio ben o atani yanimda olsa dover durdurum ...neyse valla ben yrn 36 olacagna emindim yine bize girdi :((
Yrn 3350 ye alis gondercem gelirse alicam panik yapip verenlerden
Süt kupası değil mi bu, bugün Beşiktaş elenseydi bile 35 üstüne tutunamayacaktı. Şimdi bu rezaletten sorumlu sorumsuzlar temizlenecek.
Evet burası forum ve bende sizlere kör olan gözlerinize gerçeği sokmsk istiyorum. Siz busunuz işte. Yok 15 yıldır galibiyetin yokmuş muş muş. Hükmen 3.0 sana gelsin sayın medwing.. ayrıca babelin golüde buz gibi gol. 4.0 olarak sana gelsin.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor başkanı suan Beşiktaş başkanı ile canlı yayında ortak bir konuşma yapıyor ..
Yok bence bgn cok iyiydi kagit 36 yi bulucakti...neyse sabah alima geceriz biraz daha 33.50 gorurse
Tebrik ederim finale çıktınız güzel oyun ve galibiyetle .. Şimdi bu mesajınla anladın mi kim holigan kim degil ? Laf olsun diye mesaj atarsan böyle lafı gözüne gözüne sokarlar .. Kim holigan şimdi ? Ben bu şekilde tur atlayıp finale çıkayım BJK başlığına grip bunu yazmam . Daha öğrenecek çok şeyin var provakator .. Haydi şimdi güzelce git BJK başlığında galibiyet ve güzel oyununu kutla .. Bizde seni dikkate alıp cevap veriyoruz .
7 holigan belirlenmis gozaltina alinacakmis..bakalim hangi takimli bunlar..fenerbahce taraftari boyle sey yapmaz kesin baska takimli bunlar
Çatır çatır da oynadık. 10 kişiyle bile kalecin volkanın eli ayağı titredi. Topu taçlara vurdu. 2 sene üst üste şampiyon olmamız sizleri de aşırı çıldırttı. 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır. Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte. Neyse artık ne yazarsan yaz benim için boş
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikret orman açıklama yapıyor yanında Trabzon başkanı var .. Fikret ormanın ilk lafı “ oyuncularımız hakemden önce içeri girdi ama hakeme sormuşlar o da içeri gırın deri “ diyor ..
Acaba niye böyle bir açıklama yapıyor ki ? Sebep belli hakemden önce sahayı bırakıp gidemezsin .. Ama bunu görecek yürekli biri olamaz . Hele tüpçü varken ..
Senolu suclayan dostlar sizce macin daha basinda kornerlerde o saldirilar niye oldu?neye tahrik olmuslardi o sirada? Daha senol bisi yapmamisti..volkan bile yapmay8n derken nie yapti bunu taraftar??burda ne bahane bulucaz??
Feneri dusurmeye kimsenin gücüde gözüde yemez......kokunuz saldırdınız takım Dimdik ayakta..
Ali KOÇUN gelişini hiç kimse durduramayacak......KANARYAM ŞAHA KALKTI YINE TUM CİHANA KARŞI.......Korkunu ecele fydası yok...kaçınılmaz sonu siz iyi bilirsiniz.......zevk almaya bakın........
Simdi bak sana biraz ders vereyim .. Bizi küme düşürme ile ilgili yaşanan olayların Fetö kumpası olduğu mahkemece tescillendi .. Ha sen oyle degil küme düşmeliydiniz diyorsan bu Feto desteği olur .. Bu yüzden agizindan çıkanlara dikkat et . Mahkemenin verdiği kararı tanımamaktır bu dediğin bu da suçtur .. Sen beni senin gibi sadece boş boş mesaj yazan biri sanıyorsun ama değilim . Bu yüzden seni asan seyleri yazma , sonra adliy de annnnneeee diye ağlıyorsunuz . Son olarak da küme düşürmeden bahseden sen bir Beşiktaş taraftarısın degil mi ? Yahu siz o yıl kupayı iade ettiniz ? Neden iade ettiniz şike mi yapıtınızda ettiniz yoksa kupa çizik çıktıda beğenmediniz mi ? Haydi kardeşim bura seni aşar .. biraz araştır öğren gel .
Sözün bittiği yer.
https://i.hizliresim.com/G9ldWb.jpg
Gs nin yaptogi yuz yil once idi o zmn ali samiyen vardi.bunlari savunmayin.nasil fanatiksinz abi ya..takim isine girince adam oldirmeyi bile normal goreceksinz nerdeyse :( ben bole taraftarlikta bole futbolda istemiorm o yuzden de maca gitmiorm bu zihniyt dgismeden..yrn hissemiz iyi olur insallah
Şenol Güneş ‘in kafasına gelen birşey var .. Şenol Güneş kalkıyor kafasına buz konuyor ve Şenol hoca kafasında buzu istemiyor eliyle kafasını tutuyor ve duruyor sahada .. 5 dikiş atılan birinin kafasına buz konulsa yada sonra buzu kaldırsa kanama olmaz mi ? 5 dikiş az degil ama kanama yok . Ben 11-11 olsaydi bu olayların olmayacağını düşünüyorum ama 10-11 ve 2-2 rövanşı olunca bjk’nin ortamı bu hale getirmek icin uğraştığına inanıyorum . Şenol Güneş numara yapıyor demiyorum ama 5 dikişle kanamayan bir kafa var , buz konuyor kana olsa buz koymazlar ve kan olur etraf .. Çok ilginç ve enteresan bir olay ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f6fa85e59b.jpg
Yara nerede ? Şenol Güneş Umarım böyle basit oyuna dahil olmamıştır ..
Şenol Güneş sahayı terk ederken kanama vs yok .. Allah Allah ..
Fenerbahçe’den resmî açıklama :
Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının ikinci yarısında Beşiktaş yedek kulübesinde yer alan Tolga Zengin ile Mustafa Pektemek’in, tribünleri ağır söylemlerle tahrik etmesi üzerine hakem maçı durdurdu.
Daha sonra Beşiktaşlı futbolcuların sahayı terk etmesinin ardından hakem Mete Kalkavan, maçı tatil etti.
Müsabakanın akıbetiyle ile ilgili karar önümüzdeki hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.
Türkiye futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız ve en zavallı yönetiminden de başka bir açıklama beklemezdim açıkçası..
Düşünün; Yıllardır Avrupa'da temmuz-ağustos ayında ön elemeden eleniyorsun, ligde şampiyonluk potasında bile olamıyorsun, tribünlerin yarı yarıya boş, futbolcu satamıyorsun, en borçlu klüpsün, sönmüş yıldızları pahalıya transfer edip taraftarını kandırıyorsun. Bunun yanında yıllardır yakaladığı ivmeyle Türkiye'de 1 numaralı klüp olup, avrupa'da bile ses getirip milyon eurolara oyuncu satıp, her maçı 40 bin kişiye oynayan takımı yenip aklın sıra başarısızlığını unutturmaya çalışıyorsun. Yemezler..Beşiktaş'tan Fener'e ekmek çıkmaz.
Fenerli kongre üyelerinde biraz beyin varsa Ali Koç'u seçerler yoksa bu zihniyetsiz ve vizyonsuz yönetime daha yıllarca katlanırlar.
Daha 3-4 hafta öncesinde Galatasaray ile evimizde oynadık ki gs ile aramız hep kötüdür .. Fatih terim ve Hasan SAS var maç 0-0 bitti puan kaybettik ozaman en ufak olay çıkarmadık ama şimdi 2-2 rövanşında evimizde 0-0 ve karşı takım 10 kişi iken bunlar oluyor ve maç tatil oluyor .. Bu akla mantığa sığacak birşey degil
Yazık oldu çok üzgünüm .. Finale çıkacaktık ama tuzakla düştük oyuna geldik ve maalesef macta iyi niyetli olmayan bir kaç kendini bilmez taraftar yüzünden bunlar oldu ..
Geçmiş olsun .. iyi geceler ..
böyle bir dikis hayatimda ilk kez görüyorum. dikis değil fermuar mübarek. .yazik bu kadar acizlik olmaz.yakismadi sana yalandan yerlere kendini atmak.yenemiyorsan rakibin elini sıkıp teşekkür edip gideceksin..ama boyle acizce maçı bitirmek yakismadi..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toga gibi kibar ve yardımsever birisini bile delirttiler dün akşam....
Tolga Zengin'den flaş açıklama!
Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Zengin, "Öyle bir fotoğrafın içinde olduğum için kendi adıma özür dilerim" dedi.
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde çıkan olaylarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı
Tolga Zengin'in açıklaması şu şekilde:
Öncelikle bugün yaşanan olaylarla ilgili çok üzgünüm, çok üzgünüz. Tartışmasız tüm futbol camiasından, böyle bir fotoğrafın içinde olduğum için kendi adıma özür dilerim.
Ama müsaade ederseniz konuya ilişkin kısa bir açıklama yapmak isterim. Benim bu dünyadaki en büyük kutsalım ailemdir. O kutsallığın en yüce makamında da rahmetli annem vardır. Bugüne kadar hayatta neyi başardıysam, onun güzel hatırı için ve duaları sayesinde olduğunu bilirim. Bugün adına taraftar demeye utanacağımız bir grup, kulübenin hemen arkasında sürekli olarak anneme küfretti. Biz sporcuyuz, profesyoneliz evet; ama her şeyden önce evladız, insanız. Bu çirkinlik artık dayanılmayacak noktaya geldiğinde gidip müdahale ettim, "Benim annem vefat etmiş, bu yakışıyor mu size!" dedim. Tek bir kötü söz veya küfür çıkmadı ağzımdan. Ben adını o pis ağızlarına aldıkları annemi bir saniye fazla yaşatmak için canımı verirdim. O sırada Şenol Hoca geldi ve tribünden atılan bir cisimle yaralandı. Hep diyoruz, spor mücadeledir ama aynı zamanda kardeşliktir diye. Biz bu topraklarda evimize gelen misafire ikramların en güzelini yaparız, evimizin en güzel yerinde ağırlarız. Biz misafirimizin ailesine, kutsalına küfretmeyiz. Bize hayat böyle öğretilmedi.
Tek isteğim futbolun tüm güzelliklerini yerle bir eden bu insanların tribünlerden uzak tutulmasıdır. Hassasiyetimi anlamanız dileğiyle..
şenol güneş türübünden gelen bir cisimle yaralanmadı koridorla soyunma odası arasında bir şey olmadıysa soyunma odasında kendileri yaptılar. çünkü türübünden gelen madde sonrası sahayı terk ederken tek bir yarası yoktu
3-5 bozuk para atılınca staddan kaçacaksanız ne işiniz var süper ligde
Şenol Güneş bütün kariyerini kadıköyde 1 süt kupası uğruna ayaklar altına aldı. yok dünya 3. lüğü yok bilmem ne sen bundan sonra bu utançla nasıl yaşayacaksın? Tarih seni futbolun sahtekarı diye anacak . Atılan twitlere bak sokağa bile çıkamazsın bu utançla
Emre belözoğlu kadar küfür yiyen futbolcu dünyada yoktur ama adam profosyonelliğini koruyor , her küfredilen futbolcu gidip seyirciyle kavga etse dünyada futbol diye bişey kalmaz. Sen profosyonelsin valideni o kadar seviyorsan o işi yapmayacaksın ilk defamı küfür edildi sana da bu kadar dellendin? Senin derdin başka tolga hazır 1 kaç holiganı görmüşken şçyle bir ortalığı karıştırayım dedin apaçık provakasyon yaptın. Ceza koyucu olsam futbol hayatını bitirirdim
Bence senol gunes ve tolga zenginin futboldan sonsuza kadar men edip 2-3 yil hapis cezasi vermeli besiktas hukmen yenilmeli.fenerbahce ye fair play oduli verilmeli...aziz baskanda yilin centilmeni secilmeli..baska turlu forum sakinlesmeyeck...birakin bu takim isini bgn fener ne olur sizce?