Arama sonucu : 4615 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tebrik ederim finale çıktınız güzel oyun ve galibiyetle .. Şimdi bu mesajınla anladın mi kim holigan kim degil ? Laf olsun diye mesaj atarsan böyle lafı gözüne gözüne sokarlar .. Kim holigan şimdi ? Ben bu şekilde tur atlayıp finale çıkayım BJK başlığına grip bunu yazmam . Daha öğrenecek çok şeyin var provakator .. Haydi şimdi güzelce git BJK başlığında galibiyet ve güzel oyununu kutla .. Bizde seni dikkate alıp cevap veriyoruz .
    Çatır çatır da oynadık. 10 kişiyle bile kalecin volkanın eli ayağı titredi. Topu taçlara vurdu. 2 sene üst üste şampiyon olmamız sizleri de aşırı çıldırttı. 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır. Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte. Neyse artık ne yazarsan yaz benim için boş

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    . 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır.

Bu yazdığın dram biliyor musun ? 2023 e gelecegiz, hep siz sampiyon olacaksınız vebizimle ayni kupa sayısına ozaman mi ulaşabiliyorsunuz ? Yazık bunu yazarken utanır insan ..Sen nasıl Beşiktaşlısin?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    Çatır çatır da oynadık. 10 kişiyle bile kalecin volkanın eli ayağı titredi. Topu taçlara vurdu. 2 sene üst üste şampiyon olmamız sizleri de aşırı çıldırttı. 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır. Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte. Neyse artık ne yazarsan yaz benim için boş

Feneri dusurmeye kimsenin gücüde gözüde yemez......kokunuz saldırdınız takım Dimdik ayakta..

Ali KOÇUN gelişini hiç kimse durduramayacak......KANARYAM ŞAHA KALKTI YINE TUM CİHANA KARŞI.......Korkunu ecele fydası yok...kaçınılmaz sonu siz iyi bilirsiniz.......zevk almaya bakın........

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by muzaffe Yazıyı Oku
    Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte.
    Simdi bak sana biraz ders vereyim .. Bizi küme düşürme ile ilgili yaşanan olayların Fetö kumpası olduğu mahkemece tescillendi .. Ha sen oyle degil küme düşmeliydiniz diyorsan bu Feto desteği olur .. Bu yüzden agizindan çıkanlara dikkat et . Mahkemenin verdiği kararı tanımamaktır bu dediğin bu da suçtur .. Sen beni senin gibi sadece boş boş mesaj yazan biri sanıyorsun ama değilim . Bu yüzden seni asan seyleri yazma , sonra adliy de annnnneeee diye ağlıyorsunuz . Son olarak da küme düşürmeden bahseden sen bir Beşiktaş taraftarısın degil mi ? Yahu siz o yıl kupayı iade ettiniz ? Neden iade ettiniz şike mi yapıtınızda ettiniz yoksa kupa çizik çıktıda beğenmediniz mi ? Haydi kardeşim bura seni aşar .. biraz araştır öğren gel .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •