DENIZ: Fiyatı 7.32 TL.Bankalara ilgi çok zayıf.Sadece DENIZ'e değil. USD/TRL 4,0013 , EUR/USD 4,9236 XU100 114,101,00 Parmağın girmediği yere kafanı sokma.
Printable View
DENIZ: Fiyatı 7.32 TL.Bankalara ilgi çok zayıf.Sadece DENIZ'e değil. USD/TRL 4,0013 , EUR/USD 4,9236 XU100 114,101,00 Parmağın girmediği yere kafanı sokma.
Bir şey sorucam, az önce belli miktarda satış yaptım. İhtiyacım vardı. Şimdi cuma günü bunu takastan gelecek parayı nasıl koruyabilirim perşembe cuma günkü olası alış satışlardan? Veya bu işlem olası alışsatışlara karışsa aynı nakiti cuma günü alabilirmiyim?
Benim görüşüm, cuma nakitini çekene kadar, başka alışlar yapmamalısın.aksi halde, sistem senin cuma günü ihtiyacın olanı anlamaz, ayırt edemez.yanitemiz girmelisin.Emin değilim,ama benim başıma bu şekilde gelmişti.aracı kurumuna bir sor....işbankası ise,muhatap bulmak zor gibi...
Gün içi al sat yapabilirsiniz. Ama gün sonu mutlaka satmalisiniz.
Diyelim ki bugün 5.000 tl nakite geçtiniz. Yarın bu 5.000 tl ile gün içi istediğiniz kadar alım satım yapabilirsiniz ama gün sonu mutlaka bu 5.000 tl yi yine boşa çıkarmanız lâzım. Cuma günü zaten nakiti cekebilirsiniz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nedir ya? her ay aldıklarımızı bunlara yediriyoruz. hatta daha fazlasını. iyice zıttım sıyrıldı. şu kadar yapayım bu kadar yapayım diye hırs yaparken böyle oluyor. zarar marar çıkıcam komple bırakıcam borsayı. geçen ay snmpa bu ay bu. snmpa dan %80 kazandım böylee bakıp dururken ancak %7 ile çıktım. bir ileri hareket yapıp düşüşe oynuyorlar. bu durumda kene gibi kanımızı emiyorlar. hırsı mırsı bırakıp çıkıcam ya. iş finans favorilerimde idi gözümün içine baka baka tavanlar yaptı. bu da bir şey yapıp biraz kazanabilse idim işfinansa girecektim. ama işte bu kırkta bir denk geliyor YTD.
abi ben anlamıyorum , hissenin yıllarca süründüğü fiyatın tam 5-6 katında iken alış yapıp sonra sızlanıyorsunuz.. daha ne kadar yükselsin ? 100 katı filan mı olsun ..
borsa böyle bişey değil , fiyat düşükken alınıp yüksekken satılan bişey .. siz tam tersini yapıyorsunuz sanki , fiyatı yüksekken alıp düşünce satıyor gibi ..
allah yardımcınız olsun ..
Beklenti var dedim aldım. Ne yapayım? Ama hissenin geçmişine bakmadım. Zaten baksayxımda alırdım. Pardon biraz bakmıştım. 6aylıkta 6 tl yatyda gitmişti galiba. Ben durumum gereği kısacıyım. Sadece bir kez camiş i 3 yıl bekledim. %120yaptı soluksuz o zamanda hastanede ağır hasta yatıyordum.
Dün alışın yarısını Halk yaptı. Haberler de Halk hisseleri tavan diyor. Bizdeki tabana gidiyor YTD.
DENIZ: 7,10 TL niçin biraz önce çok güldüm:kmk: Sanki adamın elinde Halka 0,15 açıklık olan hissenin %99 elinde ha çıktı çıkacak ha kaçtı kaçacak yahu birader dibi görünmeyen kuyudan su içme sen sanırım gültepede kuyumcusun.Sayılı koyunu kurt kapmaz.........
DENIZ;7,15 TL'de işlem görüyor dolaşımda ki senet sayısı 497,415,000 LOT( Bugün'ki işlem hacmi 130,519 LOT... PM:17:05)Ben günlük işlem yapar iken genellikle MACD, MOMENTUM,STOCHASTİC ,VOLUME İndikatörlerine bakıyorum....Akın eden gafil olmaz,etrafına bakınır.
tarza bağlı. 1.9 milyon lotun bir haftada %100 yaptığını biliyorum. info olacaktı herhalde.. bende aslında bu gün öyle düşündüm. satma günümdü. hadi bir gün şans daha ver dedim içimden. ve gene dün yaptığı hareketin aynısını yaptı yani son 15 dk da 30 bin civarı işlem yaptı ve artıda kapattı bir kademe üsttede olsa.
bir de şu var hadi moralim bozuldu 7.16 dan verdim gitti. pazartesi bir iki tavan yaparsa bu ne demek onu düşündünüzmü?
Haftalık Hisse Yarışmamıza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarışalım...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
DENİZ : 6,86 TL %-3,11 peh peh peh.XU100 110.267.53 %-2,56 peh peh peh USD/TRL 4,1342 %1,51 USD burdan yukarı gitmez satış yer tahmindir.EUR/TRL 5,1109 TL Bitli mercimeği körden başkası almaz.Torbanda bulunsun da varsın ham olsun.... değil mi? Hikayesi olan senetler dolar durulunca ettiği değere hızlıca tekrar döner komik olan beklentisi ve hikayesi olmayan senetlerde bekleyenlerin hali anlamıyorum ,anlayamayacağım da hissenin beklentisi yok bir hikayesi yok adam gitmiş 50 bin dolar bağlamış bekliyor..))))Karga ile gezen pisliğe konar.
zirvedeyken 8 tl civarı her gün haber salıyolardı bugun yarın halloldu diye .. niyeyse şimdi hiç haber gelmiyor ..
yukardan takılan varsa allah yardımcısı olsun , tez zamanda kar etmeniz temennimle ..
Kumar gibi satılırsa gider iptal olursa 4 olur biz Türküz riski severiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işfin ne gitti be kaç gündür sayamadım. gözümün önünde gitti kağıt.
Arkadaşlar Günaydın, bu hesaplama doğru mu?, şu anki hisse değeri ile bankanın piyasa değeri 6 milyar dolar civarı, 5,5 milyar dolara satılırsa bu düşeceği anlamına mı geliyor, satıldıktan sonraki hisse değeri tahminen kaç olur? üstatlar cevap verebilirse sevinirim.
hesaplama hatalı yukarda verdiğiniz.. 2012 den sonra hisse hem bedelsiz hem bedelli-bedelsiz olmak üzere iki kez bölündü ..
dolayısıyla 4,75 fiyatını bu bolunmelere göre değerlemek gerekir. ikinci bir husus 2012 yılında para bolluğunun zirvesindeydik o zaman bu fiyata satılmış olması bu yıl ki satışta aynı katsayılara denk geleceğini ifade etmez . o zamanlar faiz 0 iken şuan dolar faizi % 1,5 seviyelerinde .. ve bu yıl %2,5 e çıkacağı öngörülüyor , o yıllarda parasal genişleme varken şuan parasal daralmaya gidiliyor.
en temel gösterge defter değeridir. şuan bu değerin üzerinde görünüyor. artı olarak 2012 yılında malı satanlar avrupalılardı , alanlar ruslardı .. şuan mal rusların elinde ve ruslarda yaptırım uygulanıyor dunya geneli .. alacak olanlar bunu illaki kullanmak isterler..
dolayısıyla yukardaki hesaplama kişisel görüşüme göre gerçek dışı ..
yeni haber göndermiş ;
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...klama-2343700/
hareketler inanılmaz..
saat 10 daki barda 280 k ile 8 tl ye çıkarıp zirvede saat 11 de 900 K lot satış yapmış sonra 180 K sona saat 2 barı 180 k satış vve fiyat 6,60
sözcü haberi ile bu defa 3 tür mal yediriyolar.. spkeler .. bu adamların ısmarlama haberi değilse bunlar ben de bişey bilmiyorum ..
gördümde böyle oynak ve yüzsüz kağıtta görmemiştim. tam kendine göre piyasayıda buldu. oohh işi iş. endexkere baksanıza denizden çokmu farklı? abd de mazallah bi vuramadı gitti. zaten sanki dünyada ne kadar rhizmetkarı var esas onu deniyor gibi dolar kuru ile.
birde bmgk dan çıkan sözcülerin haberleri 20 dk da bir tam tersi oluyor :)
Abd sözcülerinin de yarım saatte bir tam tersi haber vermelerindende anlaşılacağı üzere savaştan çok dünyada ne kadar hizmetkarı var onu sınıyor. baya varmış Dolar. 4.19 füzeler değil dolar füze gibi çalışıyor mübarek.
5 milyar dolar gibi bir rakamda anlaşırlarsa bu hisse 20li rakamları tekrar test eder...bekleyip göreceğiz zaman çok az kaldı heran haber düşebilir anlaştık diye...ytd
Son 10dk da devre kesici uygulandığında fiyat 7.16 idi kaç oldu en üstte? Ve baya o kısa arada 400bin lot işlem oldu galiba. Ne oldu orda anlık toplamamı oldu yoksa boşaltmamı?
Ky ya yer yok bu kağıtta yav. Anında blok olarak hareket yapıyor.
Leyla Yaşar Erdinç'in Para Harekatı romanın sonunda öldü hatırlatırım.😂😂😂
yarına beklentileriniznelerdir üstadlar****
Spekülatör hangi yöne sürerse trend o olur.Ustalar selamün aleyküm.
şu dönemde bence her kağıt aynı hareketi yapıyor büyük hacimliler hariç. doldur boşalt ve bunu organize yapıyorlar. arada da ky dan ne kopartabilirlerse onu paylaşıyorlar.
en sinir edici hareket ise beklentinin çok olduğu bir kağıdı aylarca bekliyorsun tek seaansta spekülatör işi bitiriyor. mesela son olarak sonmezler..
DENİZ 7,15 TL, XU100 110,304,00 %0,91 ,USD/TRL 4,0978 -% 0,92 EUR/TRL 5;0470 -%1,37. Atı verdim katır aldım,belayı satın aldım demeden önce ağzından kaçırdığı ŞEYİ fark edince neredeyse kızgınlıktan dilini ısıracaktı.Eşekten düşmek attan düşmekten tehlikelidir.
borsa dervişi geçen yazdıklarını düşündüm mantıklı geldi. satış vermedim %15 yaptı. şimdi de devamlı satış veriyorum hedef fiyatımdan hareket yok. yalnız dediğim gibi zaten bu borsanın artık ky ya hayrı yok. şu lağıttan zararı çıkartayım bir daha girmeyeyim borsaya diyorum. YTD.
DENİZ: 7,06 TL . XU100 109,883 -%0,31 .USD/TRL 4,0896-%0,51. EUR/TRL 5,0449 -%0,52. DENİZ'in SPEKÜLATÖR'ü DENİZ tahtasın'da tek başına kalsaydı şimdi DENİZ'in fiyatı 15,00 TL olmuştu ,NİÇİN? Çünkü SPEKÜLATÖR efendi kendi malını kendi trade edeceği için kaybı olmadan fiyatı yukarı çekecek satış haberi gelince de gelene DENİZ hisselerini devir edecekti.DENİZ hissesinin dolaşımda az olması ve SPEKÜLATÖR efendinin tahtada başka ortakları olması bazı arkadaşların beklediği fiyata DENİZ hissesinin gelmesini engelliyor.Deniz dalgasız ,kapı halkasız,mektep falakasız olmaz. Bir almanın bir de satması vardır.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Sayın ekonomist ve finans danışmanı arkadaşlar DENİZ hissesinde neler oluyor? Amerika dünya savaşını körüklüyor mu?Dünya ekonomisi nereye gidiyor ? Sıcak para nereye akıyor? Bu dolar niçin geceleri yükseliyor,gündüzleri düşüyor?Arz talep dengesini anlatırmısınız?.....Söz avratlarındır,iş erkeklerin....:rules:
bir deli birde akıllı var. yani ben şahit oldum. akılı adam deliye dediki ; sen ne biçim delisin kafan herşeye benden daha çok çalışıyor. deli ne cevap verdi biliyormusun; amca sen ekmeği nerenle yiyorsun dedi adam tabiki ağzımla dedi. delide dediki e bende ağzımla yiyorum başka neremle yicem. birimiz çok ses çıkartıyoruz birimiz az fark sadece bu dedi. :) bende gülme krizi geçirdim. bilmem anlatabildimmi?
DENİZ 6,88 TL, XU 100 108,736 -%1,76 USD/TRL 4,0966 -%0,01, EUR/TRL 5,0600 -%0,27. Bu borsa da al sat yapmak o kadar kolay değil tabii. Kolay olasa herkes hisse senedi alır satar geçimini sağlardı.Borsa hakında bilgi vermek konuşmak kolay yapmak zordur. Şimdi bu işlerde Spekülatör tayfasının gönlü oluncaya kadar bireysel yatırımcının canı çıkar.Çingeneden çoban olmaz ,yahudiden pehlivan. Ama sizin yazınızın borsa ve finans ile hala bağlantısını bulamadım. Bu deli sen mi oluyorsun. bilmem anlatabildimmi diyen arkadaş ara sıra sağındakini solundakini de dürt dinliyormusun ,anlıyormusun diye seslen bakalım ....:wave:
Bu kadar çok zorlarsan anlamazsın tabi. Demek istedimki hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve hepimizin amacı aynı. Peki sen ne yaptın? Yine yapacağını yaptın. Yalnız kağıdı sorarsan bozkurt etkisi ile sanki yapacağını daha önceden göstermişoldu. Hiç içaçıcı değil.YTD.