Sayfa 120/205 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon
Arama sonucu : 1636 madde; 953 - 960 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by Kornbluth Yazıyı Oku
    DENİZ 7,15 TL, XU100 110,304,00 %0,91 ,USD/TRL 4,0978 -% 0,92 EUR/TRL 5;0470 -%1,37. Atı verdim katır aldım,belayı satın aldım demeden önce ağzından kaçırdığı ŞEYİ fark edince neredeyse kızgınlıktan dilini ısıracaktı.Eşekten düşmek attan düşmekten tehlikelidir.
    borsa dervişi geçen yazdıklarını düşündüm mantıklı geldi. satış vermedim %15 yaptı. şimdi de devamlı satış veriyorum hedef fiyatımdan hareket yok. yalnız dediğim gibi zaten bu borsanın artık ky ya hayrı yok. şu lağıttan zararı çıkartayım bir daha girmeyeyim borsaya diyorum. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

DENİZ: 7,06 TL . XU100 109,883 -%0,31 .USD/TRL 4,0896-%0,51. EUR/TRL 5,0449 -%0,52. DENİZ'in SPEKÜLATÖR'ü DENİZ tahtasın'da tek başına kalsaydı şimdi DENİZ'in fiyatı 15,00 TL olmuştu ,NİÇİN? Çünkü SPEKÜLATÖR efendi kendi malını kendi trade edeceği için kaybı olmadan fiyatı yukarı çekecek satış haberi gelince de gelene DENİZ hisselerini devir edecekti.DENİZ hissesinin dolaşımda az olması ve SPEKÜLATÖR efendinin tahtada başka ortakları olması bazı arkadaşların beklediği fiyata DENİZ hissesinin gelmesini engelliyor.Deniz dalgasız ,kapı halkasız,mektep falakasız olmaz. Bir almanın bir de satması vardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Sayın ekonomist ve finans danışmanı arkadaşlar DENİZ hissesinde neler oluyor? Amerika dünya savaşını körüklüyor mu?Dünya ekonomisi nereye gidiyor ? Sıcak para nereye akıyor? Bu dolar niçin geceleri yükseliyor,gündüzleri düşüyor?Arz talep dengesini anlatırmısınız?.....Söz avratlarındır,iş erkeklerin....

5.  Alıntı Originally Posted by Kornbluth Yazıyı Oku
    Sayın ekonomist ve finans danışmanı arkadaşlar DENİZ hissesinde neler oluyor? Amerika dünya savaşını körüklüyor mu?Dünya ekonomisi nereye gidiyor ? Sıcak para nereye akıyor? Bu dolar niçin geceleri yükseliyor,gündüzleri düşüyor?Arz talep dengesini anlatırmısınız?.....Söz avratlarındır,iş erkeklerin....
    bir deli birde akıllı var. yani ben şahit oldum. akılı adam deliye dediki ; sen ne biçim delisin kafan herşeye benden daha çok çalışıyor. deli ne cevap verdi biliyormusun; amca sen ekmeği nerenle yiyorsun dedi adam tabiki ağzımla dedi. delide dediki e bende ağzımla yiyorum başka neremle yicem. birimiz çok ses çıkartıyoruz birimiz az fark sadece bu dedi. bende gülme krizi geçirdim. bilmem anlatabildimmi?

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    bir deli birde akıllı var. yani ben şahit oldum. akılı adam deliye dediki ; sen ne biçim delisin kafan herşeye benden daha çok çalışıyor. deli ne cevap verdi biliyormusun; amca sen ekmeği nerenle yiyorsun dedi adam tabiki ağzımla dedi. delide dediki e bende ağzımla yiyorum başka neremle yicem. birimiz çok ses çıkartıyoruz birimiz az fark sadece bu dedi. bende gülme krizi geçirdim. bilmem anlatabildimmi?
    DENİZ 6,88 TL, XU 100 108,736 -%1,76 USD/TRL 4,0966 -%0,01, EUR/TRL 5,0600 -%0,27. Bu borsa da al sat yapmak o kadar kolay değil tabii. Kolay olasa herkes hisse senedi alır satar geçimini sağlardı.Borsa hakında bilgi vermek konuşmak kolay yapmak zordur. Şimdi bu işlerde Spekülatör tayfasının gönlü oluncaya kadar bireysel yatırımcının canı çıkar.Çingeneden çoban olmaz ,yahudiden pehlivan. Ama sizin yazınızın borsa ve finans ile hala bağlantısını bulamadım. Bu deli sen mi oluyorsun. bilmem anlatabildimmi diyen arkadaş ara sıra sağındakini solundakini de dürt dinliyormusun ,anlıyormusun diye seslen bakalım ....

7. �� Bu kadar çok zorlarsan anlamazsın tabi. Demek istedimki hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve hepimizin amacı aynı. Peki sen ne yaptın? Yine yapacağını yaptın.�� Yalnız kağıdı sorarsan bozkurt etkisi ile sanki yapacağını daha önceden göstermişoldu. Hiç içaçıcı değil.YTD.

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    �� Bu kadar çok zorlarsan anlamazsın tabi. Demek istedimki hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve hepimizin amacı aynı. Peki sen ne yaptın? Yine yapacağını yaptın.�� Yalnız kağıdı sorarsan bozkurt etkisi ile sanki yapacağını daha önceden göstermişoldu. Hiç içaçıcı değil.YTD.
    Senet almanız yerde satarsanız para kazanamazsınız....

Sayfa 120/205 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •