ilginç olan feniş hakkında iflas erteleme davası yoktu iflas davası da yoktu her ne olduysa nasıl olduysa bir dava açılmış hemen sonuçlandırmışlar üretim durunca satış yapamayınca iflas yolunu açmışlar gibi
Printable View
Sayın Mesud bey Genpower Jeneratörün Pasif kısmı Yani Kısa ve Uzun Vadele Borçları 328.215.317 tl (ÜÇYÜZ YİRMİ SEKİZ MİLYON İKİYÜZ ONBEŞ BİN ) + GENYH Hissedarlarının Genpower Jeneratöre yani Müjdat USLU beye borcu 114.000.000 TL ( YÜZ ONDÖRT MİLYON ) TOPLAM : 442.215.317 TL Bunun üstüne ilgili yönetim kurulu başkanı adına açılmış olan Kamu ve Cumhuriyet Savcılığına açılmış davalar var.. + Tahtası Kapanmış ;
Sizce fiyatı ne olmalı ???? Geçmişte dediğim gibi fiyat görecelidir. kimisi için 0,10 kuruş kimisi için 10 tl
2016/306 nolu dosyanın tek asli DAVACI MÜDAHİLİ VE yatırımcısı olarak diyorum ki yorumlarınızı kendinize saklayın insanların aklını çelmeyin biliyorsanız birşey belgesiyle yayınlayın ki kimse zan altında kalmasın. Yarın Ben Adliye de Hazır Olacağım gelirim demiştiniz gelirseniz tanışırız . Saygılar . YTD Murat DOĞAN
Seninle ne zaman görüştük de mahkemeye gelirim dedim? Sallama... İşin gücün çarpıtmak...
Ortaya yazdık. Sen Niye üzerine alınıyorsun ki arog?
İstersen 1 kuruşa al. Ama dürüstçe al.
Ben şuan alıcı değilim, satıcı da değilim. Spekülasyon yapma derdinde hiç değilim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben üzerime alınmıyorum sen dedin ya birisi mal topluyor diye bende diyorum ki toplayanın aklı yok diyorum kesin bakırköylüktür toplayan rapor ortada borç ortada bilir kişinin raporuda ortada mahkemeden ne bekliyorsunuz hiç bir şey çıkmaz 1 yıldır gidiyoruz değişen 2 şey var birisi bilirkişiler ikincisi şirketin borcunun arttığı başka değişen birşey oldumu olmadı ha birde şu var vman dispirotörlüğü zaten o bilinen birşeydi bilir kişi kayleye bile almamış. Ben alıcı değilim bu durumda sadece başladığım işi bitirmek istiyorum. Kararı görmek .. Ytd saygılar
Mesud bu hissede beni herkes tanır 2 kötü bilir 48 kişi iyi bilir benim hepsinde özel telefonum vardır istediklerinde bana ulaşırlar bizim kimseyle bir sorunumuz yok kim ne öğrenecekse arar öğrenir isteyen adama belge verilir eğer benim sizde yada senin bende iletişimin yoksa şunuda biliyorum ki elinde koskocaman bir 0 vardır. Ikide bir arog yazıp durma adım murat doğan adresim ve telefonum mahkeme dosyasında ararsan bulursun elinde 10 lotla burada insanların kafasını karıştırma ytd
Dediğin doğruysa seninkinin bin katı kadar hissem var. Sallama yine...
feniş öz sermayesi artıda olan hissedi mahkemeden iflas kararı çıktı diyorlar 19 ekimde olan yalnız üretimi ve satışı yoktu uzun süredir 3 senedir ne üretim nede satışı vardı
özel durum açıklamasında feniş in 23 ekimde 19 ekimde olan mahkemesinden iflas kararı çıkmış
malesef,iflasını vermişler....istinaf mahkemesi yolu açık......soğuk suuuuuu
feniş batıyorsa bu da haydi haydi batar yani iflas zincirleri başladı
Kardeşim, sana zahmet kararı atarmisınız
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kararı yarın şirket spk ya yazı olarak gönderir
Tamam teşekkür ederim
Peki, fabrika da üretim vardı devam edermi, nasıl etkiler bi tahmin edebilir misiniz
böyle bir karar verildiyse tüm gen hisseleri artık borsaya geri dönmesi imkansız hale gelmiş oldu kararı bende bilmiyorum haberim yok ama bir arkadaşın yazdığı yazı doğruysa dünyanın en büyük jenaratör fabrikasının batması sadece benim 5000 lotumun batması değil bence ülke ekonomisinin batması anlamı taşır bence ilerleyen günlerde kriz bekler ülkeyi
henüz bitmedi,istinaf mahkemesinin kararı beklenecek(bir nevi temyiz)ve son karar mercii olacak...bozabilirde onayabilirde,
onarsa genpofer jeneratör bitmiş olacak ve iflas tan satılacak.
ancak gen yatırım holdingin durumu ne olur o konuda hukuki ve detay bilgim yok....gen yatırım holdingin hukuki varlığı devam edebilir.Mesela genpower holdingin varlığı devam edecektir(bünyesinde polisaçın olduğu müjdatın diğer holdingi)....iflası verilen sadece genpower jeneratördür.Sabredelim hala dağın arkasın dada olsa bir umut vardır. ytd
Teşekkür ederim yorumlar için kardeşim
ayrıca tamamen spekülatif yazıyorum,hiç de gerçek olmayabilir...Müjdat bünyesinde değişik isimlerle jeneratör üretiyordu,mesela mykraft gibi,,,belkide genpower önemli varlıklarını oraya aktarmışta olabilir...aktarmış olsada o paravan şirketler genyatırım holding bünyesindemidir,,,bilemeyiz,,,eğer aktarmışsa küçük bir kayıpla tüm borçlarından kendisini kurtarabilir,,,ama bizim durum ne olur bilinmez...siz yine bence gitmiş gibi düşününde günün birinde geri dönerse,,,büyük ve güzel bir süpriz yaşamış oluruz....ENSEYİ KARATMAYALIM......YTD.
özür dileyerek bir düzeltme yapmalıyım....istinaf mahkemesinin kararının son mercii olduğunu yazmıştım,,düzeltme şöyle olacak...istinaf mahkemesi birinci derece mahkemenin kararını dentleyecek,uygunsa uygun diyecek,uygun değilse uygun değildir diyecek(yani kararı bozabilecek),,,,istinaf uygun derse,,,,bu kez temyiz yolu açılacak.....yani üç aşamalı karar silsilesi olacak......
önceki yazdiğim yazıyı bu şekilde teknik yönden düzeltiyorum...ytd
Yani hala bayağı bir yolumuz var...Yaklaşık bir yıl daha oyalanırız.
Henüz nihai karar verilmedi.
burda milletin ağzına bakacağınıza, açın mevzuat.gov.tr yi, 2-3 tane kanunu okuyun, yalan yanlış hayallere de kapılmayın.
istinaf , kararın icrasını durdurur mu? DURDURMAZ GÜZEL KARDEŞİM.
Başvurunun icraya etkisi
MADDE 350- (1) İstinaf yoluna başvurma, kararın icrasını durdurmaz. İcra ve İflas
Kanununun icranın geri bırakılmasıyla ilgili 36 ncı maddesi hükmü saklıdır. Nafaka kararlarında
icranın geri bırakılmasına karar verilemez.
Madde 36 – (Değişik: 2/3/2005 – 5311/5 md.)
İlâma karşı istinaf veya temyiz yoluna başvuran borçlu, hükmolunan para veya eşyanın resmî bir mercie depo
edildiğini ispat eder yahut hükmolunan para veya eşya kıymetinde icra mahkemesi tarafından kabul edilecek taşınır rehni
veya esham veya tahvilât veya taşınmaz rehni veya muteber banka kefaleti gösterirse veya borçlunun hükmolunan para ve
eşyayı karşılayacak malı mahcuz ise icranın geri bırakılması için bölge adliye mahkemesi veya Yargıtaydan karar alınmak
üzere icra müdürü tarafından kendisine uygun bir süre verilir. Bu süre ancak zorunluluk hâlinde uzatılabilir.
ALACAK MİKTARI KADAR TEMİNAT GÖSTER, DURSUN....
ama büyüttünüz ha iflas ettiyse şayet etti borsa dışında idi zaten değeri yoktu yine yok değişen bir şey olmadı dağılın hadi 1 2 sene sonra bankalarda ve aracı kurumlarda olan takasbank ta olan hisselerde silinir aynı arbul favori gibi
ekonomi yara almıştır bence bir de çalışan 98 kişi nin geleceği belirsiz hale gelmiştir üretim bu şartlarda satış bu şartlarda yapamaz herhalde iflas eden bir şirket kepenkleri kapatır olay biter 1 2 sene sonra icradan malları satılır eğer bir para kalırsa o hissedarlara ödenir ama kalmaz çünkü borçlar her zaman fazla olur hiç bir batan şirkette geriye para kalmaz köytaş uzel koruma tarım şeker piliç devam eden iflas ları var inceleyin aynı durum söz konusu olacaktır yani küçük yatırımcıların hisseleri değersiz hale geldi tüm gen hisseleri buna dahil eğer iflas ettiyse tabi
iflas erteleme davası red edildiyse gen yatırım ve gen power holding ticari olarak iflas etmiş sayılır yani her ikisi de iflas etmiş oldu yani ÇBS boya gibi oldular bakın çbs lere hiç biri borsaya geri dönemiyor biri iflas ettiğinde diğeri de iflas etmiş sayılıyor yani domino taşı gibi hepsi iflas etti
he ben bundan sonra borsa da olmam param olsa bile yatırmam sonuç güven kaybı ve ileride kriz olabilir ekonomik kriz
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
İflası onaylandıktan sonra birde Müjdat'ın ve tüm sebep olanların hazin sonunu paylaşacak arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın lütfen...inşallah En sevdiklerinin ızdırabını gör ve derman bulama Müjdat..Rabbim seni en amansız dertlerle sınasın alınterimizi hiç ettin...
Ey, DEEPİMECD Kardesim Müjdat a hazin sonu olmazki olan gen yat. daki yatırım yapan küçük yatırımcı kardeşlerimize olur. Çünkü müjdatın inan masasında kaç tane planı mevcut tur onu biz bilemeyiz kimbilir başka şirketi ne aktarmiştir, İzmir den polisacı taşidi makineleri daha kurmadan bile neden bekliyor genpobwer hol. Eski ortak ortaklarının alacak davası sürüyor bakalım orada da kayıp edecekmi burada ki dava sonucu bana sürpriz oldu beklemiyordum açıkçası bu yapılanlar planın birer parçasımıdır bekleyip göreceğiz
Hazin son dan kasıt aldığı ahlarla yaşayacağı son yoksa maddi olarak olan bize çoluk çocuğumuza oldu. Bazıları yazıyorya ne işiniz vardı vs. Diye bilançolar vardı kapta yayınlanan oydu alma nedenimiz ve bu sonu hiç haketmedik.
Davalar henüz sonuçlanmadı. Az da olsa umut var. Biraz daha bekleyip görelim.
Bakın ben size bir şey söylemek istiyorum biz hisse sahip leri olarak, bazı gerçekleri kafamız basmıyor bu adam halen piyasaya malları nı satıyor ne yapip edip peki bunu nasıl yapıyor Dilara fason mal getirip kendi markasını vuruyor yanı fabrika bunun için önemli mi aceba veya hisseleri kendisi için önemli farz edilimki istinaf mahkeme. Onay ladı bu ne kadar etkilenir, işte önemli konular bunlar. Bunları bi anlasak ve ya anlayan biri si bi açıklasa
Genpower jeneratör iflas oldu. Temize gidebilir ancak temize gide bilecek dünyada 2 kişi var biri ben biride Müjdat Uslu aldığım bilgiler şu yönde Müjdat bey son 3 aydır kendisine aynı organize sanayinin içinde bir yer kiralayarak faaliyetini orada devam ettirdiği 600 adet motor siparişi vermiş bunun Anlamı şu Müjdat uslu herşeye sıfırdan başladı bence fabrika ve herşey satılacak . Çünkü iflas ettiğ gün işçileri ile görüşme yapmış beş param kalmadı maaşlarınızı Bile ödetecek durumum yok Hakkı'nızı helal edin isteyen kalsın isteyen gitsin diye konuşması var. İnşallah yanılırım bu arada bu kadar üzülmeyin nede olsa jeneratöre 60 ay vadeli 140 milyona yakın Burcu'muz vardı ... Şimdik Ortadan kalktı . Onla beraber 12.000,000 milyon sermaye puf oldu . Genyh grubundaki kişilere mahkeme örneğini attım izin veriyorum isteyen yayınlaya bilir .
Artık bitti yani öyle mi. Bu kadar emek ve yatırım yıllarca beklemenin sonu bumuydu. İsyan edecek hakkımızı savunacak bir durumumuz bile kalmadı. Allah büyük insanlar fani. 10 senelik yatırım 4 senelik bekleme borsa bu demekki. Bütün emekleri hırsıza verdik. Hakettim mi. Demekki etmişim. Yazık çok yazik
Evet, M.Doğan arkadaşimiz yeni bir bilgi paylaştı daha ne haber ler duyacağız bide İzmit den taşıdığı makineleri ne yapmayı amaçlıyor bi aydınlatan olsa
İzmir (düzeltme)
Anlayamadım ne rüşveti murat bey
Sanirim mujdata hitaben söylendi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[attach=confıg]9763[/attach]
1 sayfa ytd