Sayfa 120/470 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 953 - 960 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Genpower jeneratör iflas oldu. Temize gidebilir ancak temize gide bilecek dünyada 2 kişi var biri ben biride Müjdat Uslu aldığım bilgiler şu yönde Müjdat bey son 3 aydır kendisine aynı organize sanayinin içinde bir yer kiralayarak faaliyetini orada devam ettirdiği 600 adet motor siparişi vermiş bunun Anlamı şu Müjdat uslu herşeye sıfırdan başladı bence fabrika ve herşey satılacak . Çünkü iflas ettiğ gün işçileri ile görüşme yapmış beş param kalmadı maaşlarınızı Bile ödetecek durumum yok Hakkı'nızı helal edin isteyen kalsın isteyen gitsin diye konuşması var. İnşallah yanılırım bu arada bu kadar üzülmeyin nede olsa jeneratöre 60 ay vadeli 140 milyona yakın Burcu'muz vardı ... Şimdik Ortadan kalktı . Onla beraber 12.000,000 milyon sermaye puf oldu . Genyh grubundaki kişilere mahkeme örneğini attım izin veriyorum isteyen yayınlaya bilir .

2. Artık bitti yani öyle mi. Bu kadar emek ve yatırım yıllarca beklemenin sonu bumuydu. İsyan edecek hakkımızı savunacak bir durumumuz bile kalmadı. Allah büyük insanlar fani. 10 senelik yatırım 4 senelik bekleme borsa bu demekki. Bütün emekleri hırsıza verdik. Hakettim mi. Demekki etmişim. Yazık çok yazik

3. Evet, M.Doğan arkadaşimiz yeni bir bilgi paylaştı daha ne haber ler duyacağız bide İzmit den taşıdığı makineleri ne yapmayı amaçlıyor bi aydınlatan olsa

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İzmir (düzeltme)

Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Evet, M.Doğan arkadaşimiz yeni bir bilgi paylaştı daha ne haber ler duyacağız bide İzmit den taşıdığı makineleri ne yapmayı amaçlıyor bi aydınlatan olsa

bir ekonomi kanalı ile görüşme halindeyim gerekçeli iflas nedeni elime ulaştıktan sonra Türkiye ve Tüm dünya öğrenecek gerekçeli iflasın nedenini ve diğer şeyleri ben bu işin peşini bırakmam ha bu arada sakın rüşvet için arama artık senin paran geçmez... ytd..
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 26-10-2017 saat: 16:39. Sebep: imla
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    bir ekonomi kanalı ile görüşme halindeyim gerekçeli iflas nedeni elime ulaştıktan sonra Türkiye ve Tüm dünya öğrenecek gerekçeli iflasın nedenini ve diğer şeyleri ben bu işin peşini bırakmam ha bu arada sakın rüşvet için arama artık senin paran geçmez... ytd..
    Anlayamadım ne rüşveti murat bey

7.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Anlayamadım ne rüşveti murat bey

Sanirim mujdata hitaben söylendi

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mahkeme kararı

[attach=confıg]9763[/attach]

1 sayfa ytd
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 1.jpg (95.3 KB, 39 views)
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Sayfa 120/470 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •