Bilge finans diye bir twitter hesabı dostum.20000 takipcisi var gözüküyor.elinde hisse kalan takipçileri hisse ne yapar diye soruyor.
Printable View
Bilge finans diye bir twitter hesabı dostum.20000 takipcisi var gözüküyor.elinde hisse kalan takipçileri hisse ne yapar diye soruyor.
Az bir miktar Gentaş aldım.
Ne kadar doğru düşünüyorum bilemem ama mantığım şu;
Bunlar Genpaz'daki Gentaş hisselerini satıyorlar.Bu her zaman korkutucu idi.Ama şimdi anlıyorum ki gerçekte kendileri başka hesaplarına aıyorlar.Hem de bedava.
Bir de İtalya'daki Liri'yi kapattılar.Artık oraya da para transferi olmayacak.
Eee ! kendi batık şirketeri olan 4KYapı'nın tüm mal varlığını da Gentaş'a gazladılar.
Yani şimdi bu cahil kafamla artık bunların daha fazla şirketi soyacakları yer kalmadı diye düşünüp aldım.
Umarım yeni numaralar çıkarmazlar.
6k 7k 8k... genpaz genpac genpat genkut..
Bunlarin yapmasi gereken geri alim diyecegim ama dediginiz gibi sirketi soyma duzeni varsa ne diye geri alsin. Baticimde on yil once 670 milyon dolar deger uzerinden cagri yapildi, simdi on yil onceki cagri fiyatinin 4te 1inde... gentasta "patron al sana 2 tl/hisse. Ver sirketi" desen "has..r" der. Derimodun marka degeri 15 milyon dolar. Kazlicesme arsa ve merkez binasi vs derken iyi ederi olsa gerek diye dusundurtuyor. Buyuk kagitlar disinda boyle bes on kaliteli gorunumlu munafik kagit var. Gentas da bunlardan biri.
Behzat Bey 2011_2012 lerden beri sizin gentaş yorumlarınızı takip ederim. Tekrar dönmeniz kendi adıma sevindirici. Yorumunuza da katılıyorum. Satıyorlar ama kendileri alıyor. Tekrar hoşgeldiniz.
Son grubun maruz kaldigi tecavuz hala bitmedi...
Twitter grubu uyelerinin carpismasi
Arabeskte o kadar kursun yiyen senerin katillerinin arkasindan tas atmasi gibi bisey.
Kısa sürede artık yapacak bişey yok. Kağıdın içine ettiler. 1.4 altı gözüküyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adımı iyilikle yazan,bana hoş geldin diyen değerli kardeşlerime çok teşekkür ederim.
İnsanların borsa ve ellerinde tuttukları senetlerle ilgili algıları şartlara göre değişebiliyor.Şartların değişimine göre de doğru yahut yanlış kararlar verebiliyorlar.
Bölünmeden önce Çelik Nakliyat'ın 1,42'lerden aldığı ve ilk kez %7'nin üzerine çıkardığı malları dikkatimi çekmişti.Tabii aralarında numara da olabilirdi.
İtalya'daki LİRİ'nin fiyasko ile sonuçlanması ve kapatıması ve dahi mülkün orada kalması en azından ne yaptıkarını bilmediğimiz paraların oraya aktarımasını engelledi.
4K olayı ile de şirketten 16 milyonu çekerek şirketi finansal borca soktular.Oysa para çeplerinde ve şimdi o paralarla fiyatı düşük tutarak Genpaz'daki Gentaş hisselerini alıyorlar.Bu ara haber gelmemesine aldırmamak lazım.Zira %10 altına düştüğü için zorunlu değiller.
Şu an 45 milyon dolar piyasa değeri ve 0.77 PD/DD işlem gören senetten temkinli de olsa biraz alayım dedim.Sonuçta ellerinde 4K dan aldıkları arsa ve binalar da var.
Borsanın bu korkunç günlerinde Genpaz'daki hisseleri ucuza kapatmak için senedi çıkarmamaları normal.Zaten millet korkudan duvarın arkasına çekilmiş arada bir kafasını çıkarıp "ne oldu" diye bakıyor.Kimsenin mal aldığı yok.
Tüm arkadaşlara hayırlı bol kazanç ve sağlıklar dilerim.
fed bi tarafdan . merkel bir tarafdan açgözlü patron bir tarafdan ver çoşkuyu....
Cibilliyetszi patron bugünde sattı herhelde... Ulan yezitsoyunu doyuramadıkkkkk.. Soyuyla birlikde..................... Versinnnnnnnnnnnnnnn
Daha önce bu hisseye 1300 lerden girip 1500 lerde çıkmıştım...Temeli sağlam görünsede hisse üzerinde birilerinin kimisine göre patronun oynaması hisse emsallerine göre fiyatı düşük kalıyor..Bana göre biraz abartılı verdiler ..bir kaç kademe daha düşme ihtimali varsa da ben bugün 1430 dan aldım...Alırken de 1350 ye kadar düşme riskini de göze aldım...Daha önce aldığımda aynı hafta artışa geçmişti ..Bakalım bu sefer ne yapacak....6 aylıkta 13.5 mil kar açıklayan bu şirketin zarar eden şirketlerle düşüşlerde yarışması tuhaf...Ya birileri endeksin düşüşünü fırsat bilerek hissede düşük mal toplamak istiyor..Ya da 9 aylık bilançosunda sorun vardır...9 aylıkta karını 18 milyona 12 aylıktada 25 milyona çıkarabilirse hisse nerden baksan kendini 2000 nin üstüne atar...Tabi söz konusu kar gelmezse hissede oyun kurucular yukarı aşağı oynar dururlar..(YTD)
1.49 direnç şuan uzun düşünenler almalı. 1.35 e kadar salma ihtimali var.
Gents zedeler derinlik paylaşabilecek varsa paylaşsın.
Küçük yatırımcı olmak çok zor.
Endeks yine kizardi.
Yine birilerine gün doğdu. Ucuz diyene ver...
Endeks duzelincede malını geri iste vermezlerse surundur. Sistemi güzel kurmusunuz...
Ne fakir bi sayfamız var kademe paylaşacak kimse yok [emoji20]
100 ve 200 günlük ortalamaları gönderebilecek arkadaşımız varmı?
Arkadaşlar son çıkıştaki alanların ellerindekileri mi alıyorlar iki üç gündür? Bize çektirilen işkence 9 aylık bilanço ile bitermi dersiniz?
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Karaman sevinçten uçuyordur hisselerim düştü diye acaba bu adam devamlı short yapıyor olmasın
2 gün üst üste %2 den yapamayan 500 hissede tektir herhalde
Sent from my iPhone using hisse.net
ne şanssız yatırımcılarız.. böylesine ağır hareket eden bir kağıt sidik zoruyla 1.6ları görüyor sonra barzani dallamasının kurbanı oluyoruz.
nedendir bilinmez ama patronların hisse fiyatının düşmesini istedikleri görülüyor. keşke birazcık çimsa adana gibi çimentocular soda veya hektaş gibi hareket etse..
iki tane hissemiz var.. biri derimod.. diğeri bu.. derimod bunun yanında hikaye.. farklı beklentiler farklı kararlar... benim esas hedefim ne derimod ne gentaş.. ikisini de farklı kriterlere göre yatırım yapılabilir buldum. işin puştluğuna kaçmadan borsada para kazanmak gün geçtikçe zorlaşıyor.. puştluk yapanlar iyi paralar kazanabilir ama puşt olarak kalırlar. ama puştluğu patronların yaptığı kaliteli şirketler yatırımcılara hareket alanı bırakmıyorlar.. beklentiler beklenti olarak kalıyor.. gerçekleşmiyor.. gentaştan umutluyum.
"Uysa da kodum uymasa da!
Bu hikayeyi hepiniz bilirsiniz.
Bugün Gentaş pay satış haberi geldi.
Bizim Selim kah.....n 1,35 den 30.000 lot mal satmış.Yani yersen.Yani diyor ki " bak ky kardeş;biz Kahramanlar bile 1,35'den mal verirken sen niye bekliyorsun?"
İşte bunlar böyle...Ucuz numaralar.Kısa süre önce 1,60'a gelmişken Selim satmıyor ama şimdi buradan satıyor.
Ben size ne diyeyim arkadaş? ne diyeyim? numara olur da bu kadar ucuz olur mu?
Yani yersen...yani uysa da kodum,uymasa da ! ayıp ya ayıp!
-Ahmet Karaman dükkanda Selime bağırır : Selim nerdesin , satlan Selim çabuk çabuk gönder KAP ' a , hisse %1 çıktı.
aman ha Selim çabuk ol Karamanın gözü teletexte bakıp 1.35 li fiyata alıştığı için deforme olmasın..
Taş gibi mübarek.. Borsa 700 puan arasında hareket ediyor.. Uyuz salyalı 2 kademe yukarı çııkamıyor......... Patron satsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beyler bazı ortakların satış olayı ne zaman gerçekleşecek
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.