Bilge finans diye bir twitter hesabı dostum.20000 takipcisi var gözüküyor.elinde hisse kalan takipçileri hisse ne yapar diye soruyor.
Bilge finans diye bir twitter hesabı dostum.20000 takipcisi var gözüküyor.elinde hisse kalan takipçileri hisse ne yapar diye soruyor.
Az bir miktar Gentaş aldım.
Ne kadar doğru düşünüyorum bilemem ama mantığım şu;
Bunlar Genpaz'daki Gentaş hisselerini satıyorlar.Bu her zaman korkutucu idi.Ama şimdi anlıyorum ki gerçekte kendileri başka hesaplarına aıyorlar.Hem de bedava.
Bir de İtalya'daki Liri'yi kapattılar.Artık oraya da para transferi olmayacak.
Eee ! kendi batık şirketeri olan 4KYapı'nın tüm mal varlığını da Gentaş'a gazladılar.
Yani şimdi bu cahil kafamla artık bunların daha fazla şirketi soyacakları yer kalmadı diye düşünüp aldım.
Umarım yeni numaralar çıkarmazlar.
6k 7k 8k... genpaz genpac genpat genkut..
Bunlarin yapmasi gereken geri alim diyecegim ama dediginiz gibi sirketi soyma duzeni varsa ne diye geri alsin. Baticimde on yil once 670 milyon dolar deger uzerinden cagri yapildi, simdi on yil onceki cagri fiyatinin 4te 1inde... gentasta "patron al sana 2 tl/hisse. Ver sirketi" desen "has..r" der. Derimodun marka degeri 15 milyon dolar. Kazlicesme arsa ve merkez binasi vs derken iyi ederi olsa gerek diye dusundurtuyor. Buyuk kagitlar disinda boyle bes on kaliteli gorunumlu munafik kagit var. Gentas da bunlardan biri.
Behzat Bey 2011_2012 lerden beri sizin gentaş yorumlarınızı takip ederim. Tekrar dönmeniz kendi adıma sevindirici. Yorumunuza da katılıyorum. Satıyorlar ama kendileri alıyor. Tekrar hoşgeldiniz.
Yer İmleri