halka hep derler zaten
bi kismi inanir
bi kismi ptotesto eder
bi kisminin umrunda olmaz
Printable View
Üstadım filmin kurgusu, çekimleri harikaydı da, o en sonda tank bozulup içinden Alamanlara dikşın dikşın ateş ettiler ya. Alamanlarda 20-30 tzne panzerkampf mı diyolar tank savar füze hani, onu neden kullanmak filmin sonunda akıllarına geldi saçma olmuş orası. Bi de Fred Pitt abimiz tankın dışında ağızda cugara makineliyle yardırıyor, bi tanesi de vuramıyor onu. Bu 2 sahne dışında güzeldi.
mudurum mfo mazhar foit ozkan
ondan sikayet bundan sikayet yutub unu izleyin :-)
Benim favorim de Urusların Tunguska'sı.
Hemi radar,
Hemi uçak ve kopter avcısı,
Hemi füze atar,
Hemi de uçaksavar atar. Dördü bir arada, yarı fiyatına.
https://youtu.be/S3JY-9nLay0
Not : Vidyo kısa, kotanızı yemez.
ise yaramaz o
ucak dort nala gidiyo
bu o paletlerle hedefe odaklanip yakalayip denk getirtip kalin kursun atiyo ucak dusuyo filan
bizim filmlerde kor bayana kalcadan araba carpar
kadinin gozleri acilir gormeye baslar o misal bu
Pantsyr var bak yutup bul izle o guzel ise yarar hatta sen gibi sportif ulkelere s400 den daha iyi bence aselsan kendi uretsin ama benim vergimle sonra yandas sirketler Aaa ben yaptim ben yaptim diye aselsan in emegini devlete satmiycak ha ona gore . aselsan yapcak aselsan satcak yoksa kuserim aselsan yapar bunu.
kamyon ustu direkt roketi salliyo hedefe
Müdürüm belki de helikoptere açmıştır ateşi. Uçağı ben uydurmuş da olabilirim. Kaynak : Neticem
A10 thunderbolt düşmanıymış bu.
https://s3.eksiup.com/62dc2ca7e164.jpg
a10'daki malzeme çok fena
https://www.youtube.com/watch?v=N60WtGC4ejo
basma yırtıyo mübarekk
ustten ikinci satiri oku abi
2007 den itibaren pantsir sistem bunun yerini aldi diye yaziyo
bu rafa kalkti
nuh nebi
kaldiki teoride a10 a karsi gelistirildi
pratikte karsilasmadilar
a10 da motor iyice geride cunki onde burunda zirh var bi de bu batarya
havada dengeli gitsin diye
agirlik merkezi
muhittin abi dizayn
yav cemal kasikcinin olay gibi
bi a10 al odunc
sonra kazan oldu de. kazan dogurdu oldu
hoca nasreddin kova yasar
parcala mereti bak bak yap aynini ya
sonra natodayik hele kurban kardesik felan dersin
a10 kazara parcalandi ehem kem kum
şimdiye kadar yapılmış en kalın zırha sahip saldırı uçağıdır.ayrıca zırhlı yer hedeflerine karşı olan korkunç zarar potansiyeli sebebiyle konserve açacağı ünvanına da sahiptir.
Bilgi
pratik olucan olan her olaydan ornek ibret alacan
Abi hadi uçağı yaptık, motoruna da doğan slx 1.6 tüplü motor taktık, çünkü en fazla 160 km yapıyo bu uçak, fazla hıza gerek yok, teröre karşı dağlık alanda sıkı manevra yapsın diye kullancaz.
Sorun şu ki, dakikada 7000 mermi atan 30 mm lik gatling topu nasıl yaapcaz. O mermiler tank zırhını bile deliyomuş. Ben görmedim ama görenler var. Misal kuzey güney savaşına gözlemci olarak katılan Muhip amca.
dakkada 7bin yerine 2bin atis yapsin kafi be abi
herseyin en luksu lazim degil ya
o gatling top cok mu zor
dolu prof var okullarda artik onu da onlar dusunsun
ne diyim
yani ne dedik
pantsir ve a10 yerli ise gerisi bos
bi de kasaba hayati tamam
ondan sonra 3 degil 7 dunya savasi da olsa komaz
mpt76 tufeng filan iyi guzelde
onla anca cay bardakta seker karistirirsin
azcik kalipli dusunecen
neyse askeri uzman degilim
konu degis
asagida eleman
mister sinyor bolsonaro
discilik fakultesinde alt ust cene ve disler ders topik kitaplarina bu adam konmali
agza bak agza
https://www.google.com/amp/www.hurri...-ovgu-41006799
adam agiz ve dis sov yapiyo
7 bin nedirki
ilkokulda tüftüfle atıyoduk :oleyo:
bi de bugunler cicim gunleri
iran ambargosunda irandan bile cok etkilencez belkide belli olmaz ama
gorecez
adam onu bahane etcek sana yuklencek
bunun danismanlar simdi abd deki kasimdaki elektoral selektoral secim oncesi sirin gozuk sahin tvit atma diyolar sari oglana
ama bolton denen pamuk dede kushner denen damat mamat bize acimazlarrrr
gaddar onlar
iliklerine kaddar
brezilyada basa da kendi adamlarini kodular
elleri guclendi ya
dolayisiyla da sen kendin guclu olup
cikis yolunu kendin bulup tahsis etcen
selamlar , kafamda iki proje var fizibilitesini yaptırmayı düşündüğüm. birisi bir bal fabrikası kurmak ( ihracat odaklı ) diğeri de organik tavuk süt mamülleri fabrikası kurmak ... bu konularda devletten ya da yurtdışı imar kalkınmadan falan hibe kredi alabiliyor muyuz ?
Sn Sütbıyık, bal fabrikasını ilk kez duydum. Merdiven altı üretim mi bu, sahte bal mı nedir? Balın fabrikası mı olur, ilk kez duydum.
Konu hakkında size Zirai Donatım ve Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı Kürsü Başkanı Sn. Moruk Kaşıbeyaz yardımcı olur gördüğü zaman.
Sn Sütbıyığın buraya girişi biraz arabesk filminde müjde arın gelinlikle kahvehaneye girip ‘pardon istanbul ne tarafta’ demesi gibi oldu. Güzel bir analoji. Kendisini aramızda görmeyi çok arzu ederim ben şahsen mütemadiyen,
bal fabrikasi vardir herhalde siseleme tesisi
bal tutan parmagini yalar
tavuk ve sutu bilmiyom
daha dogrusu tavukta uzun bi bina oluyor tek kat
onbinlerce tavuk icerde Havalandirmayi iyi sagliycan pervanelerle yoksa bogulup telef oluyolar
jenerator olucak elektrik giderse devreye girip calustirsin pervaneler havalandirmaya surekli donmeli
kredilendirmeyi hic bilmem Ama tahminim once tesisi kurup sonra krediye basvuruyon once hibe kredi al sonra kur tesisi o parayla saniyorum eskide kaldi
ama tavukcular genelde sirayla hep batti sutu hic bilmem sadece teori pratik olarak dunyada bal acigi var onu duydum bal ilerde petrol gibi cok pahalanabilir ki bu iyi bisey bal firmalari icin bal siseleme ihracati kurmadan evveli isi cekirdekten ogrenem diye aricilik yap abi. ari viz viz. bi ara bulgaria balcilikta iyiydi sanirsam almanya gibi orta avrupayi sahte yari sahte ballariyla besledi ama sahte bal nasil yapilir bilmem sadece iyice ucuz fiyattan belli yoksa yesem anlamam sahte bali. balin iyisini ayi yedimi anlar. ayi gezdircem yanimda. bali test etmeye. sutte azalan urunlerden iktisaden. ama tavukculuk herkez yaptigindan Tavuk bollanan urunlerden. bilmiyom aklima gelenler bunlar umarim yardimci olmustur gerci tabi yapicagin lokasyonda muhim bi ara mudurnu dedingi akla tavukculuk gelirdi hepsi batinca ordaki tavukcularin orda kurucam desen tesisi olmaz heralde bilmiyomki. onlar cok adam istihdam ister en iyisi al bikac kovan ari balcilik. coban istemeyen tek hayvancilik turu. ama kovanlara yakin oturcan yoksa kovanlari yurutebilirler isin basinda degilsen
aslinda bal zeytinyag gibi olcak
asortik estetik siselerde kiyamet fiyata satilcak bence
yani bu 3 sektorde bal en makulu sayin hamza mudurum
oyle bi kivrimli siseye koycanki bali
yaridan sonra akmiycak
adam gitcek yeni sise alicak
organik modasi var ama sehir efsanesi
recelde mesela organikmi olur
zaten haslanip kaynayip pismis ne bilem ben meyve organikmi degilmi
Aslında bal süt tavuk bunları geç Nasuh mudur Oralet amir Koray bey Hamza bey
Tek olay var
Biodizel
Tarlalar kanola
Ve üründe Biodizel fabrikaya
Tek yol Biyodizel abi
Biyodizel in organobiodizeli tercihimdir. Biyo biyolojiden geliyor. Canlıların dışkılarıynan ve çıkardıkları gazlan olur bu iş . Yalınız çıkarılanların organik olması yeyip içtiğine bağlı eğer organik yemezsen organik de dışa vuramazsın. Ne ekersen onu biçersin anlamında yani. Tavuklar da organik beslenirse organik yumurtlar.
aynen abi mesela dinazor yuzbinlerce yilda ham petrol olmus damitmisiz arabada mazot kullaniyoz
mesela izmit ankara gittim 20 litre mazot yaktim yerine
bi dinazorun sag testisi kadan mazot yaktim demek daha makul ve mamuldur
Berat bey kardeşim yapmışş
memlekette mevzuat hazretleri ikna edilirde depolarada girer inşallah
https://www.ntv.com.tr/teknoloji/5-y...5kiGNvsraI23lw
Dimağı çatlatmak isteyene zekeriya sitçhin ...
Enerjiye gerek yok. Havalandirma yeraltina dosenen borularla yapilacak. Hisabima gore borular 1, 9 m yeraltinda olmali. Borularin uzunlugu havalandirilacak hacme bagli...Borular paslanmaz ulmali. Borularin islerinde ayvagobek dizayn egzantirik birseyler var.Alıntı:
daha dogrusu tavukta uzun bi bina oluyor tek kat
onbinlerce tavuk icerde Havalandirmayi iyi sagliycan pervanelerle yoksa bogulup telef oluyolar
jenerator olucak elektrik giderse devreye girip calustirsin pervaneler havalandirmaya surekli donmeli
Binanin uzunlugunu ve hacmini verin, hisabi derhal ypistirivireyn.
Valla niş bi proje. Yannız sütün laktozunu ayrıştırmak gerek. Laktoz gaz yapıyor millete. Bunun için keçi sütü içiyolar amma o da pahalı.
Tebrik ediyorum. Aramızda ne cevherler var. Tavuk sütünden sütlaç felam da güzel olur belkim. Tavuk pastanesini de ben kurayım bari.
yalınız kaz barsağından yapılan kokoreç var ya, billah yemek için 248 km yol gidersin...bunu ciddi yazıyon, müthiş lezzet...
tabii ekonomik olarak kazandırmaz, bir kazdan taş patlasa 300 gr falan çıkıyor..