Sayfa 120/1038 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Dimağı çatlatmak isteyene zekeriya sitçhin ...

2. daha dogrusu tavukta uzun bi bina oluyor tek kat
    onbinlerce tavuk icerde Havalandirmayi iyi sagliycan pervanelerle yoksa bogulup telef oluyolar
    jenerator olucak elektrik giderse devreye girip calustirsin pervaneler havalandirmaya surekli donmeli
    Enerjiye gerek yok. Havalandirma yeraltina dosenen borularla yapilacak. Hisabima gore borular 1, 9 m yeraltinda olmali. Borularin uzunlugu havalandirilacak hacme bagli...Borular paslanmaz ulmali. Borularin islerinde ayvagobek dizayn egzantirik birseyler var.
    Binanin uzunlugunu ve hacmini verin, hisabi derhal ypistirivireyn.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    izah edemedim galiba.... tavuk sütünden , sütlü mamüller imal etmeyi düşünüyorum. niş bir proje...
    Size kolay gelsin abi
    Tavuk sütü ilk duydum
    Cocukkene süte yumurta kırıp icirirlerdi
    O tarz bişey galiba
    Bu ürünü şişele sat
    Mango aromalısı yok satar
    Memlekette farklı ürünlere para harcama isteyen çok
    Makrocenter da iyi satar
    Diğer marketlerde is yapmaz

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Enerjiye gerek yok. Havalandirma yeraltina dosenen borularla yapilacak. Hisabima gore borular 1, 9 m yeraltinda olmali. Borularin uzunlugu havalandirilacak hacme bagli...Borular paslanmaz ulmali. Borularin islerinde ayvagobek dizayn egzantirik birseyler var.
    Binanin uzunlugunu ve hacmini verin, hisabi derhal ypistirivireyn.
    Elektrik olan yerde gereksiz o dediğiniz daha da pahalıya patlar hatta
    Afgan yaylaları hariç fizibil değil
    Orda da ot çekmekten is yapman yapaman yarı Ayık gezmekten
    Tavuklar gezen tavuk ciflige gerek kalmaz

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Elektrik olan yerde gereksiz o dediğiniz daha da pahalıya patlar hatta
    Afgan yaylaları hariç fizibil değil
    Orda da ot çekmekten is yapman yapaman yarı Ayık gezmekten
    Tavuklar gezen tavuk ciflige gerek kalmaz
    senin didiğinde doğru be ya...yalınız tavvuk sütünü ilk defa duyuyon...üzerinde çalışem ben bunun, bakarsın bir ekmek çıkar...
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    izah edemedim galiba.... tavuk sütünden , sütlü mamüller imal etmeyi düşünüyorum. niş bir proje...
    Valla niş bi proje. Yannız sütün laktozunu ayrıştırmak gerek. Laktoz gaz yapıyor millete. Bunun için keçi sütü içiyolar amma o da pahalı.

Tebrik ediyorum. Aramızda ne cevherler var. Tavuk sütünden sütlaç felam da güzel olur belkim. Tavuk pastanesini de ben kurayım bari.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Valla niş bi proje. Yannız sütün laktozunu ayrıştırmak gerek. Laktoz gaz yapıyor millete. Bunun için keçi sütü içiyolar amma o da pahalı.

Tebrik ediyorum. Aramızda ne cevherler var. Tavuk sütünden sütlaç felam da güzel olur belkim. Tavuk pastanesini de ben kurayım bari.
    tavuğun memesini buldun da ...

8. yalınız kaz barsağından yapılan kokoreç var ya, billah yemek için 248 km yol gidersin...bunu ciddi yazıyon, müthiş lezzet...
    tabii ekonomik olarak kazandırmaz, bir kazdan taş patlasa 300 gr falan çıkıyor..
    @erefefik

Sayfa 120/1038 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •