Benim gibi inanıp kanmasın insanlar diye uyarı mahiyetinde paylasmistim. Siz de tam tersini mi istiyorsunuz zarar mi etsinler
Printable View
Burası o kağıdın sayfası değil. Ayrıca bir kahraman yazıların rahatsız edici boyuta geldi artık, karamsarlık pompalama insanlara.
insanlar bir beklenti ile alıyor bu kağıdı, madem sen twitter üstadlarından yola çıkarak aldın bu karamsar yazılarını veya hesap sormalarını onlara yap. Burası twitter değil, bir kahraman diye yazdığın twitter a otomatik gitmiyor.
Bir de 1.07 den almışsın kağıda güvenmiyorsan 1.12 yaptığında verebilirmişsin. Bu tarz kağıtlar malesef günlük hareket eden kağıtlar değil. Ağır kağıtlar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler rahat olun. Birbirinizi incitmeyin.yakinda bir haber düşer. Hisseyi tutabilene askolsun.ozsermaye iki katı olduğuna gore 2 nin üstü olur.ittfh hareketlendi sıra bunda.
Acemi yeter be arkadaşım...
Sen burda ağladıkça hisse artmayacak. Bizde de var. Diğer hisseler giderken bizde izledik ama bekliyoruz sıra elbet bize de gelir. Tek korkum ABD' nin Halkbanka çok yüklü miktarda ceza kesmesi. Sonuçta Halkgyo'nun sahibi Halkbank ordan olumsuz etkilenebiliriz.
Geçen sefer 1.02 den dönmüştü dayanamadım biraz daha ekleme yaptım :) Umarım destek tutar...
Endeksle cikmadigini unutan hlgyo dususte gene gemi aziya aldi. 1.01 ne Allah canini almasin [emoji23]Hakikaten evlere senliksin hlgyo.
'Nasil olsa 0.94 den gene alirim ' diyen bi arkadas vardi. Cumaya kadar mal sahibi olacak sanki [emoji846]
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.01 gösterdiler bakalım buradan dönecek mi
ilginc bi durum var , 14:24 itibari ile 1.11e kadar tum kademelerde yazan toplam satis adedi 2.1M ,
Yani kimse satmiyor aslinda , 1.11 olmasi yigit bir arkadasin bir anlik cinnetine bakar..
Hacim ve hareketlilik yok maalesef. Piyasa isteksiz, endeksi takip ediyor gözleri.
Acikcilari mermi manyagi yapacak boyle agir abiler lazim bize , hafif asabi bi o kadar da vurdugunda ses getiren. [emoji106]
Yonetim boyle davranacagina arzda soz vermisti ama 4-5 sene boyunca kilini kipirdatmadi ve kagit dolar karsisinda 3 de 1 fiyatina dustu.
1.05 kapadık, kötünün iyisi diyelim. Kağıt hakettiği yerde değil ama malesef borsa böyle birşey
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahta da şuan aslında 1,13 dahil toplam 2 milyon lot var. Satışta çok kağıt yok aslında...
Cakallar aslinda kademelerdeki bu kadar az lotu cizip cizip fiyati yukari alip , ordanda meraklililarina teslim edip temiz para kazanabileceklerini biliyorlar ama nedense hic orali olmuyorlar. Demek ki var bi bildikleri. Oralarda alici bulamamaktan endise ediyor olabilirler [emoji853] , kagitta hacim diye bisey yok olsa ne atraksiyonlar gorucezde iste [emoji17]...
Alla Alla gariplikler devam ediyor , 1.03 - 1.12 kapali araligindaki kademelerin toplami 1.6M .
3,5 kisi toplanip yuklensek kagitta tum dengeler degisecek :cool:
Uyuz lânet bir kağıt ışte bulaştım kurtulamıyorum. Allah acısın demekten başka birşey gelmiyor elimden
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
vay arkadaş 0,99 da oldu be rezil kağıt.. bu hallerre düşürenlerin almama sebep olanların....
Evet 0,99 uda gördük. Teknikçi arkadaşlar desteğimiz neresi 0,92 mi?
Acemi Borsanın rallisine ortak olamadık o kadar bekledik. Bi düzeltme lazımdı bahanesi Kuzey Irak referandumu oldu. Eğer nakte ihtiyacın yoksa bekle. Belki daha da aşağıları görürüz ama bu sıkıntı aşıldığında birileri bu kağıda da el atacaktır.0,50 defter değerinbden işlem görüyoruz.
Efsanesin hlgyo [emoji106][emoji122]
Cikisa katilmamis bir kagidin dususte en onde kosmasinin nasil bir aciklamasi olabilir acaba [emoji57]
6 ayda 5 kademe çıkabilen bu uğursuz kağıt 3-5 günde 14 kademe geri geldi.
dün iki kademe alır gibi yapmış bugün gene ekside..
Allah bize nasip edecek mi zarardan kurtulup 6-7 ayın acısını çıkarabilmeyi..
cevap verebilecek olan var mı