Sayfa 116/615 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 921 - 928 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by havadan_para Yazıyı Oku
    Bize ne 0.75 ten alıp 0.82 den vedalaştıysan!!!!
    Benim gibi inanıp kanmasın insanlar diye uyarı mahiyetinde paylasmistim. Siz de tam tersini mi istiyorsunuz zarar mi etsinler

2.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Benim gibi inanıp kanmasın insanlar diye uyarı mahiyetinde paylasmistim. Siz de tam tersini mi istiyorsunuz zarar mi etsinler
    Burası o kağıdın sayfası değil. Ayrıca bir kahraman yazıların rahatsız edici boyuta geldi artık, karamsarlık pompalama insanlara.

insanlar bir beklenti ile alıyor bu kağıdı, madem sen twitter üstadlarından yola çıkarak aldın bu karamsar yazılarını veya hesap sormalarını onlara yap. Burası twitter değil, bir kahraman diye yazdığın twitter a otomatik gitmiyor.

Bir de 1.07 den almışsın kağıda güvenmiyorsan 1.12 yaptığında verebilirmişsin. Bu tarz kağıtlar malesef günlük hareket eden kağıtlar değil. Ağır kağıtlar.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Burası o kağıdın sayfası değil. Ayrıca bir kahraman yazıların rahatsız edici boyuta geldi artık, karamsarlık pompalama insanlara.

insanlar bir beklenti ile alıyor bu kağıdı, madem sen twitter üstadlarından yola çıkarak aldın bu karamsar yazılarını veya hesap sormalarını onlara yap. Burası twitter değil, bir kahraman diye yazdığın twitter a otomatik gitmiyor.

Bir de 1.07 den almışsın kağıda güvenmiyorsan 1.12 yaptığında verebilirmişsin. Bu tarz kağıtlar malesef günlük hareket eden kağıtlar değil. Ağır kağıtlar.

1.12 satmayı çok düşündüm. Ama ne zaman Öyle yapsam uçtu gitti hisseler çocuğa %100 e yakın gitti. Ta de nasip olmuyor bana

4.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku

1.12 satmayı çok düşündüm. Ama ne zaman Öyle yapsam uçtu gitti hisseler çocuğa %100 e yakın gitti. Trade nasip olmuyor bana

Beyler rahat olun. Birbirinizi incitmeyin.yakinda bir haber düşer. Hisseyi tutabilene askolsun.ozsermaye iki katı olduğuna gore 2 nin üstü olur.ittfh hareketlendi sıra bunda.

6.  Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    Beyler rahat olun. Birbirinizi incitmeyin.yakinda bir haber düşer. Hisseyi tutabilene askolsun.ozsermaye iki katı olduğuna gore 2 nin üstü olur.ittfh hareketlendi sıra bunda.
    He he düşer haber 2 olur he he..
    Bak başlamış bile 1.05 e düşmüş

7.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Twitterdan okuduklarıyla hisse alıp satıyorlarsa zarar etsinler tabiki.

8.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    He he düşer haber 2 olur he he..
    Bak başlamış bile 1.05 e düşmüş
    Acemi yeter be arkadaşım...
    Sen burda ağladıkça hisse artmayacak. Bizde de var. Diğer hisseler giderken bizde izledik ama bekliyoruz sıra elbet bize de gelir. Tek korkum ABD' nin Halkbanka çok yüklü miktarda ceza kesmesi. Sonuçta Halkgyo'nun sahibi Halkbank ordan olumsuz etkilenebiliriz.

Sayfa 116/615 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •