Küfür yok
Küfür yok...
Küfrünü 1000 misli ile geri iade ediyorum sana...
Ayný zamanda bist de giriþ yaptýðýný gösteren gönderini bizimle paylaþmaný bekliyorum...
defol þimdi
sana saygýda yok baþarýlar da
Printable View
Herkesin kesesi kendine...Herkes kendi cebine gireni-çýkaný bilir...Ne deseniz boþ...
Sn. Dudu,
Uzun zamandýr borsadaydýnýz bu aralar yükselmiþ deniyor ancak hala 2 cent bile deðil.
Siz daha iyi bilirsiniz ama tamamen çýkmak için çok erken gibi geliyor.
Faturalarý bile dolar satýp ödüyordunuz. Bilmiyorum bu stratejiniz devam ediyor mu ama güzel yöntemdi.
Bu dudu denen elemaný çok eskiden tanýrým, tam üfürükçüdür, Kanada manada ayaklarý yapar, bence bu da üfürüktür, býrakýn Kanada’yý Kapýkule’den geçtiði yoktur bence, asla dikkate alýnmaya deðmeyecek ezik bir emeklidir.
o deðil de gs nin forvet sorunu, resmen kangren oldu. alamadýk bir tane iyi kötü bir forvet :)
sy dudu yu savunacak deðilim, buna ihtiyacý da yok. yazýsý kuvvetli, ufuk açýcý ve de tecrübelerini paylaþmaktan geri durmayan biri. forumda herkes az çok kimin nasýl tarzý olduðunu biliyor.
Sn. Dudu hakikaten biraz ilgincsiniz, hisse basliklarinda borsadasiniz, bu baslikta hisseden cikiyorsunuz zaten :) ya trolluyorsunuz ya da cift kisilik.
Güzel güzel
Dudu nun gerçek yüzünüzü gören çok kiþi varmýþ ama sessizlermiþ meðer...
Önden giden birileri olursa,insanlar Dudu hakkýndaki gerçek fikirlerini paylaþacaklar demek ki...
Tþkler arkadaþlar moralim yerine geldi....
saygýlar/baþarýlar
Dudu benim bildiðim çoookkk eskiden beri TUPRS taþýyan (çok düþük maliyetle) ve temettülerini çatýr çatýr yiyen biri :he:
Aynen benim gibi...Benim artým EREGL de olmasý bende...
Tengri Han = memur zihniyetli fakir bir arkadaþýmýz
Dudu = acýk görüþlü zengin bir arkadaþýmýz
Kriz derinleþtikce zengin ile fakir arasýndaki catýþmaya cok daha fazla þahit olucaz..Artýk yeni fay hatlarý kültürel deðil ekonomik.
Ben 30 senedir borsadayim. Bir tek 2006-2010 arasinda degildim.
Bir gun kismi olarak veya tam olarak cikarsam tabii ki dth veya sonrasinda eurobond yapacagim.
Bunda celiskili olan nedir anlamadim.
Cari giderlerim icin bir kisim param su an dovizde.
Lazim oldukca ufak ufak kur seviyesine bakmadan satip yiyorum.
Bu arada mtv 1. taksitler de odenecek bu hafta. :)
Syg,
cýks
sorun aldanýp aldanmamak deðil..
O zamanlar daha heyecanlý idik
tadý tuzu vardý bu topiðin.
þimdi mevduatçýnýn haline bak
daðýlmýþ parçalanmýþ..
kimisi dolarda ama çaktýrmýyor..(maliyet yüksek)
kimisi faiz enflasyon derken balatalarý yakmýþ..
chucky de yok zaten..
tamamen alakasýz paylaþýmlar laf kalabalýklýklarý mevcut..
peahh.
dün akþam dolarý 5.11 yaktýrdýlar
bugün akþama kadar aralýksýz alýcýlý piyasa
5.33
büyük spekülasyon dönüyor..
alsan dert satsan dert..
Dudu'nun paylaþýmlarý biraz kendi içinde tutarsýz olsa da, foruma faydalý ve iyi bir insan olduðunu düþünüyorum.Tengri denen arkadaþ yazdýðý her baþlýkta kavga çýkarýyor.Bence cevap yazmazsanýz sorun çözülür.
HSBC yeni giris min 10K usd 4.25%
TL yeni giris 100K min 21.75%
Oranlar az once Tarabya subesinden alindi.
Syg,
Hocam sen ne tutarýndan bahsediyorsun ? Adamlar dolar double yapýp, borsayý yüzde 30 aþagý cakýyor...Dolar bazýnda yüzde 60-70 eriyor paran...Insanda denge tutar mý kalýr...Koþullar sürekli deðiþiyor..Tek bi dogru yok...Ona göre çözüm aramak lazým iþte...Uzun vadede bu ülkenin borsasýna artýk para baglanmaz...TL ve borsa deðerlensin ben de cýkýcam.
Dudu Telekom, pýnar süt, brisa, tüpraþ almýþtýr zamanýnda 2010 larda.. .. Pýnar süt ile Telekom dan çýkmýþtýr. Þu aralar don gömlek dolar biktirmektedir her ne kadar yanlýþ zaman diye düþünsemde.. Adele de bekleriz..
19 Þubat'ta Viyan'dayým. Aþaðýdaki kaplýcada:
https://www.thermewien.at/
Çatýr çatýr yerim valla.
Bu sefer deðiþik bir deneyim olacak. Cimri olduðum için yahu þu japonyadaki kapsül otellerden yok mudur orada diye uzun zamandýr hayýflanýyordum.
Sonunda buldum.
Adamlar kapsül þeklinde yapmýþlar. Komple bilgisayarlý bir kabin. Deneyimlerimi aktaracaðým.
aslýnda pek daðýlma yok chucky faizler indiði zaman fed parasal geniþlemeye baþladýðý zaman ortadan kayboldu yükseldiði zaman geri döndü uzun baðlayýn bu faizi bulamazsýnýz dedi sonra gene kayboldu daha önce de dükkan almýþtý ve bunun faydalarýný bize anlatmýþtý ! Baþlýktaki genel geyik yapma havasý çoðunluðun uzun baðlamasýndan ayrýca piyasa dinamiklerinin bu ara alýþýlmýþýn dýþýnda çalýþmaya baþlamasý sa insanlarý þaþýrtmýþ durumda gösterge faiz ayrý telden politika faizi ayrý telden mevduat faizi ayrý telden çalýyor finansal matematik yada finans mühendisliði ile faiz baskýlanýyor seçimden sonra buralar þenlenir gibime geliyor
Dolar bazýnda 2007 de 5 cent olan borsa bugün 2 cent bile deðil... Böyle Bi zamanda borsada olmamak gerçekten büyük cesaret.. Hele geçenki ciddi Bi düþüþ sonrasý zarardaysan.. Borsada en fazla paranýn yüzde yüzünü kaybedersin.. Ama kazanabileceklerinin sýnýrý yok.. Gerçekten çýkarsan geleceðine ihanet edersin iyi düþün..
Ben 2 þeye susmam...
1)Dünya görüþüme terso yapýlýrsa;Ýflah olmaz bir muhalif,ezilenlerin dostu/savunucusuyum.... SUSMAM
2)Para piyasalarý hakkýnda yalan yanlýþ þeyler yazýlýr,yada gereksiz hava basýlýrsa.... SUSMAM
Suçum haksýzlýða/yanlýþa itiraz etmekse
Varsýnlar beni kavgacý bilsinler, varsýn kimse sevmesin beni...
Sana da tavsiye ederim bu onurlu/omurgalý duruþu
saygýlar/baþarýlar
2.5 centte de geçen sene bu sözler sarfediliyordu
1.5 u gördük..
birde hangi kaðýtta olduðun önemli tabi..
24 tl den 6 tl ye düþmüþ battý batacak battý mý söylentileri olan pnsut var..
bi zamanlarýn kadillak kaðýdý idi
sngyo mesela
2009 2010 un iyi kaðýtlarýndan dý
Hostel biraz sakat zira hostelde ayný odada tanýmadýðýn bir sürü kiþi yatýyor. Gençliðimde bir kere kalmýþtým. Çok sakat bir sistem.
Kapsül oteli ilk defa deneyimleyeceðim. Þunun aynýsýný yapmýþlar Viyana'da.
https://www.youtube.com/watch?v=gNhBiw9pgUo&t=152
Bence dudu ancak Kadýköy’den dolmuþa binip dudullu’ya gider.
Ben bu siteye biseyler ogrenebilmek icin girmistim. 44 yasindayim. Insan her yasinda bisey öðrenebilir. Ancak kýsýr çatýþmalar sacma sapan kavgalar var. Vade bitimim olan 29 mayista geri gelirim.. elveda..
forumun amacý çok deðiþti.
finansal ürünler hakkýnda yazý yazanlara teþekkür ederim. haklarýný helal etsinler.
kalýn saðlýcakla.
Tengri han kusura bakmayin fakat tartismaci tutumunuzdan illaallah ettim, sizle ugrasmamak icin farkindaysaniz mevduatla ilgili cok sey goruo duyuyoeum ama foruma yazmiyorum bile biryerden firlayacaksaniz yarim saat tartisacagiz diye. Yeter artik lutfen.
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi